Kablosuz internet ZyXEL ile gelişiyor

Kablosuz bağlantı kolaylaşıyor: ZyXEL'in üstün özelliklere sahip Pro Wireless ürün ailesi genişledi!

Kablosuz internet gelişiyor

Dünyanın önde gelen bağlantı ürün ve teknolojiler sağlayıcısı ZyXEL'in kablosuz ağ performansını arttıran, kapsama alanını genişleten ve sağlam bir güvenlik sunan üstün özelliklere sahip kablosuz Pro Wireless ürün ailesi, yeni ürünlerin pazara girmesiyle birlikte genişledi.

Genişbant erişim çözümleri alanında dünya lideri konumunda bulunan ZyXEL, üstün özelliklere sahip kablosuz ürün ailesi Pro Wireless çözümlerini Türkiye'de de genişletti. ZyXEL NWA-3166, ZyXEL NWA-3163, ZyXEL NWA-3160, ZyXEL NXC-8160 ve ZyXEL NWA-8500 gibi ürünlerin gelişiyle birlikte büyüyen Pro Wireless ürün ailesi, kablosuz ağ çözümlerinde iddialı bir seri olarak dikkat çekiyor. ZyXEL Pro Wireless ürünleri, sağlam güvenlik özellikleri, yüksek performansı ve geniş kapsama alanı ile büyük mekanlar için gereken çözümü sunuyor.

Güvenilir ve ölçeklendirilebilir Wi-Fi ağı oluşturabilmek için üst sınıf tasarıma sahip olan ZyXEL Pro Wireless ürünleri, üstün yönetilebilirlik özellikleri ile de farklı kurumların her türlü ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Yüksek sayıda kullanıcıyı destekleyebilmeleri ise ZyXEL Pro Wireless ailesinin, özellikle büyük ofislerde öne çıkmasını sağlıyor.

Yüksek veri aktarım hızı

Yüksek veri aktarım hızı
ZyXEL ürünleri testlerde de başarılı oluyor

ZyXEL Pro Wireless ürünlerinin yüksek veri aktarım hızı sağlayan WLAN özellikleri ise, aynı zamanda ekstra bir harcama yapmadan, AP'ler ile merkezileştirilmiş bir ağ ortamı sunuyor. Değiştirilebilir anten tasarımı ile farklı anten modellerini kullanabilme imkanı da olan ZyXEL Pro Wireless ürün ailesi, PoE (Power Over Ethernet) özelliği ile de kurulum kolaylığı sağlıyor. Bu sayede PoE destekli bir ağ anahtarı ile herhangi bir ZyXEL Pro Wireless ürününün kurulumu, elektrik prizlerine erişilemeyen noktalarda dahi yapılabiliyor.

Üstün güvenlik özellikleri
Multi-SSID ve VLAN desteği de bulunan ZyXEL Pro Wireless ailesindeki ürünlere birden fazla kablosuz ağ tanımlanabiliyor ve sanal ağlar oluşturulabiliyor. ZyXEL Pro Wireless ürünleri, WDS (Wireless Distribution System) özelliği sayesinde ağda bulunan diğer Pro Wireless cihazları ile kablosuz haberleşebiliyor. Dahası WDS sayesinde en geniş alanlarda bile kablosuz sinyallerin erişemediği ölü noktalar sorun olmaktan çıkıyor.

WiFi sertifikalı olan ZyXEL Pro Wireless ailesi, desteklediği WEP/WPA/WPA2 güvenlik standartlarıyla üstün bir güvenlik sunuyor. Yüksek throughput değerinin yanı sıra aynı zamanda WMM (Wi-Fi Multimedia) desteğine de sahip olan ürün ailesi, video, ses ve data trafiğini kullanıcının isteğine göre öncelik sırasına koyabiliyor. Bu sayede kullanıcılar hem güvenlik, hem de hız anlamında kusursuz bir performans ile eksiksiz bir kablosuz ağ hizmetinden yararlanabiliyor.

ZyXEL Pro Wireless ailesi içinde yer alan ürünler

ZyXEL Pro Wireless ailesi içinde yer alan ürünler
Kablosuz geçit noktalarında zengin ürün çeşitliliği

ZyXEL Pro Wireless ailesi içinde yer alan ürünler:
• ZYXEL NWA-3100 108 Mbps Kablosuz POE AP
• ZyXEL NWA-3160 108 Mbps Yönetilebilir Kablosuz POE AP
• ZyXEL NWA-3163 108 Mbps Yönetilebilir Kablosuz POE AP
• ZyXEL NWA-3166 300 Mbps Yönetilebilir Kablosuz POE AP
• ZYXEL NWA-3550 Yönetilebilir Outdoor Kablosuz AP
• ZyXEL NXC-8160 WLAN Controller
• ZyXEL NWA-8500 Managed AP (Sadece NXC-8160 İle Çalışır)
• ZYXEL G-4100 Hotspot Gateway ( SP-300E Thermal Printer Hediye)
• ZYXEL VSG-1200 Vantage Service Gateway
• ZyXEL SP-300E Thermal Printer


Kablosuz geçit noktalarında zengin ürün çeşitliliğiZyXEL hakkında:
1989 yılında kurulan ZyXEL, dünyanın lider bağlantı çözüm ve teknolojileri sağlayıcısıdır. Kurulduğu günden bu yana pek çok yeniliğe imza atmış bulunan ZyXEL, 3 bin 200'den fazla çalışanı ve 70 ülkedeki merkezleri aracılığıyla 150 ülkeye çözüm sunuyor. Merkezi Tayvan'da yer alan firmamızın küresel çapta 32 bölge ofisi ve 2 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. Gartner ile IDC'nin verilerine göre dünyanın en büyük DSL ve yerleşim mekanı ağ geçidi (Residential Gateway) üreticisi olan ZyXEL, 18 kategori altında 400'ün üzerinde ürün sunuyor. ZyXEL ürünleri ülkemizde 1,2 milyondan fazla ADSL kullanıcısı tarafından tercih ediliyor. Türkiye'de toplamda 1,5 milyonu aşkın ZyXEL ürünü gerek bireysel gerekse kurumsal alanda aktif olarak kullanılıyor. Küresel BT pazarının en önemli markaları arasında yer alan ZyXEL, ülkemizdeki faaliyetlerini 2007 yılı Haziran ayından bu yana ZyXEL İletişim Teknolojileri A.Ş ismiyle ve doğrudan doğruya firmanın genel merkezine bağlı olarak sürdürmektedir. ZyXEL bünyesinde üst düzey servis merkezi olarak faaliyetlerini sürdüren ZyXEL Türkiye, aynı zamanda Ortadoğu ve Afrika bölgesinin servis ve destek merkezi konumundadır. ZyXEL Türkiye tarafından sunulan ürün ve çözümler hakkında ayrıntılı bilgi www.zyxel.com.tr adresinden edinilebilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları