Kablosuz kulaklık Jabra Rox ile eller serbest

Jabra Rox Wireless'ın yeni kablosuz kulaklıkları, yolda en iyi arkadaşınız olabilir!

Jabra Rox ile eller serbest!

Yeni Jabra Rox Wireless kablosuz kulaklıklar ile yola koyulma vakti geldi. Artık kaliteli ses, uyumluluk ve dayanıklılık için jak girişlerine ve uzun kablolara ihtiyacınız yok.

Rox şimdiden fark yaratmaya başladı ve 2014 CES İnovasyonları Tasarım ve Mühendislik Ödülleri'nde kulaklık ürünleri kategorisinde Onur Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Rox'un tasarımında her türlü ayrıntı düşünüldü ve kulaklıkların her bir bölümü farklı bir işleve sahip olacak şekilde geliştirildi. Üretim aşamasında yalnızca paslanmaz çelik gibi en iyi materyaller seçildi ve hareketli bir yaşama ayak uydurabilecek şekilde tasarıma yerleştirildi.

Rox'un estetik ve sade tasarımı, müzisyenlerin kulak içi izleme cihazlarındaki en üst düzeyde bas karşılığı sisteminden ilham alıyor. Mevcut kablolu kulaklıklarınızın görünüşünden veya duruşundan vazgeçmek zorunda değilsiniz. Rox'un rahat ve sade yapısı, fazlasıyla aktif olduğunuz anlarda bile başınızı sarıyor ve isteğe bağlı olarak edinilebilen EarWings kilit sistemi sayesinde kaymıyor. Rox'un benzersiz tasarımı, aynı zamanda kullanıcılarına Dolby stereo düzeyinde muhteşem ses kalitesi sunan hoparlörler ile tamamlanıyor. Tüm bu özelliklere ek olarak Rox kulaklıklar aynı zamanda:

  • Bluetooth veya NFC üzerinden kolayca kablosuz şekilde bağlantı kurabiliyor.
  • Toza ve suya dayanıklılığın kanıtı olan IP52 sertifikasına sahip.
  • 6 saate kadar kayıttan çalma süresine ve telefonu cepte rahatlıkla taşımak için kulaklık tuşlarına sahip.
  • Boynunuza astığınızda, çantanıza attığınızda ve birbirine tutturduğunuzda otomatik olarak güç tasarruf modunu etkinleştirebilen yerleşik güç tasarruf mıknatıslarına sahip.
Okuyucu Yorumları