Kablosuz kulaklıkta yüksek ses kalitesi!

Ses kalitesi yüksek, kablosuz, iyi bir kulaklık arıyorsanız, bu kulaklığa bir göz atmalısınız!

Kablosuz müzik özgürlüğü için

Prestijli tasarım ödülleri arasında gösterilen Red Dot Ödülü'nün sahibi BT-X3 Stereo Bluetooth Kulaklık, kulaklik.com'da satışa sunuldu. Tayvan merkezli taşınabilir cihaz üreticisi Luxa2'nin ses alanındaki tüm deneyimini yansıtan BT-X3, kablosuz bağlantı özelliğini yüksek ses kalitesi ile bir araya getiriyor.

30 mm'lik güçlü neodimyum sürücüler ile desteklenen Luxa2 BT-X3, yüksek doğrulukta ses üretimi ve Hi-Fi Bluetooth ses çıkışı sayesinde, güçlü bası, dengeli orta tonları ve genişletilmiş yüksek tonlarıyla kulaklara müzikal bir ziyafet yaşatıyor.

BT-X3 sadece ses kalitesi ile değil ödüllü tasarımındaki ayrıntılarla da dikkat çekiyor. Özel kabin tasarımı daha dinamik ses aralığı ve genel geliştirilmiş ses kalitesi elde etmeye yardımcı olurken, diyafram tasarımının özel yapısı daha doğru ses duyarlılığı ve frekans tepkisi sağlıyor. Tasarımdaki bu ayrıntılar sayesinde yankı engellenip dış ortam gürültüsü azaltılırken, tüm enstrümanlar tek tek duyulabiliyor. Yüksek kaliteli deriden üretilen nefes alabilen yastıkları ve ayarlanabilir kafa bandı, BT-X3'ün uzun saatler boyunca konforlu bir şekilde kullanılabilmesinde önemli rol oynuyor.

Bluetooth özellikli tüm mobil cihazlarla uyumlu olan BT-X3'ün, tescilli 'Clear Voice Capture' teknolojisine sahip mikrofonu da bulunuyor. Çağrı geldiğinde, çalan müzik otomatik olarak duraklarken, tek bir tuşa dokunarak çağrıyı yanıtlamak mümkün oluyor. Kulaklık üzerinde bulunan butonlar, ses seviyesinin yanı sıra parça seçimi ve oynatma/duraklatma gibi seçeneklerin de kontrol edilebilmesini sağlıyor.

Luxa2 BT-X3'ün 240mAh şarj edilebilir lityum iyon pili 90 saat kadar bekleme, 9 saate kadar konuşma süresi sunuyor. Kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan BT-X3, dünyanın en iyi kulaklık setlerini ve aksesuarlarını bir araya getiren kulaklik.com'dan KDV hariç 120 Dolar'a satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları