Kablosuz modem, üstelik 3G destekli...

3G artık her yerde: İşte Türk Telekom onaylı ve 3G destekli kablosuz modem HW550-3G...

3G'li kablosuz modem!

Aztech Türkiye Distirübütörü Albim A.ş., büyüyen 3G mobil geniş bant pazarına yönelik olarak piyasaya çıkan HSPA destekli 4-portlu kablosuz-N Modem cihazını satışa sunduğunu duyurdu. Cihaz Türk Telekom onaylı.

Geçtiğimiz haftalarda Singapur PC Show'da tanıtılan ve çok ilgi gören AztechHW550-3G tüketiciye çift yönlü kullanım sağlıyor. Hareket halindeyken 3G Mobil Geniş bant kullanımı sağlarken, evde veya iş yerinde 802.11n yüksek hızda kablosuz bağlantı keyfi sunuyor.

Aztech HW550-3G cihazına uyumlu herhangi bir 3G/3.5G USB modem bağlayarak, hem çalışanlar, hem de öğrenciler nerede olurlarsa olsunlar anında kablosuz bağlantı için çözüm üretebilecekler. Böylece tüketiciler, proje sunumlarında, fuarlarda, eğitimlerde, iº toplantılarında, otellerde veya cafeler de, kısacası gittikleri her yerde kendi taşınabilir yüksek hızlı WiFi bağlantı ağlarını yanlarında taşıyabilecekler. Evde ise, tüketiciler Aztech HW550-3G cihazlarını ADSL veya kablolu bağlantı ile 4-portlu kablosuz-N modem olarak kullanma seçeneğine sahipler.

Albim A.ş. Genel Müdürü Mürşit Arpalıgil konu ile ilgili yaptığı açıklama, "Tüketicilerin değişen yaşam biçimlerine yönelik olarak, ürünlerin de daha fazla taşınabilir, güvenli ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri barındıran teknolojileri entegre etmeleri gerekiyor. Aztech HW550-3G çift kullanımlı özelliği ile kullanıcılarına bunu sağlıyor. Bizim için Türk Telekom'un da bu ürünü onaylaması da çok önemli idi, onayı almaktan memnuniyet duyuyoruz. Dünyada 3G Mobil Geniş bant kullanıcılarının ve 3G Geniş bant hizmeti veren mobil servis sağlayıcılarının her geçen gün artan sayısını göz önüne alarak, Grubumuz bu yeni 3G serisine yeni ürün katılımları olacağını öngörüyor."dedi.

Hareket halindeyken bile bağlanın

Hareket halindeyken bile bağlanın

4-girişli Wireless-N Modem ve 3G Mobil Geniş bant için HSPA desteği bir arada

Sabit Kablosuz-N Geniş bant Çözümü

Evinizde 300Mbps hıza kadar mükemmel kablosuz bağlantı için HW550-3G modem cihazınızı ADSL ya da kablo hattınıza bağlayın. Ağınızı Ethernet ile aynı anda 4 notebook ya da PC'ye kadar bağlamanın keyfini çıkarın. Ayrıca yazıcınızı veya depolama cihazlarınızı da USB ile bağlayabilirsiniz.

İş Toplantılarınıza Taşınabilirlik Katın

Kişisel WiFi bağlantı notanızı yaratmak için yalnızca HW550-3G cihazına uyumlu bir 3G/3.5G USB modem* bağlamanız yeterli. Müşterilerinizle ofis dışı görüşmelerinizde, fuarlarda, eğitimlerde ya da konferanslarda kolay ve güvenli bağlantının keyfini çıkarın. Proje çalışmaları sırasında öğrenciler için de hesaplı ve ideal bir çözüm!

Hareket Halindeyken Bile Bağlanın

Yoğun iş yaşamınız size nereye götürürse götürsün, artık ailenizle ve arkadaşlarınızla WiFi bağlantınız sayesinde iletişim kurabileceksiniz. Yoldayken bile önemli bir iş mailini yanıtlamak, bloğunuza yazı yazmak, sinema biletinize rezervasyon yapmak, Facebook hesabınızı kontrol etmek artık sizin için çok kolay. Dilerseniz bir cafe de kahvenizi yudumlarken de kullanabilirsiniz!

Basit ve Hızlı Yükleme Özelliği

Aztech'in tescilli kurulum programı, 3G/3.5 USB modem desteğini Aztech HW550-3G cihazınıza bağlamanıza yardımcı olacak kullanıcı dostu bir ara yüz içerir. Ayrıca kullanım kolaylığı için, bağlan/bağlantıyı kes" tuşu ve "Simple Connect" WiFi korumalı kablosuz bağlantı kurulumu tuşu bağlantı güvenliğinizi korur.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları