Kablosuz şarj Galaxy S3'e ne zaman gelecek?

Samsung'un canavar cebi Galaxy S3 için sunulması beklenen bu özelliğin yerinde hala yeller esiyor!

Galaxy S3 hala onu bekliyor

Samsung Galaxy S3 piyasaya çıktığı günden bu yana birçok başarıya imza atmış, Apple cephesini içten içe edişeye düşürmüş bir ürün.

Sahip olduğu envai çeşit özelliğin yanında, ilk kez duyrulduğu Mayıs ayında beraberinde kablosuz enerji depolayabileceği de söylenmiş ve ne yazık ki günümüze kadar geçen sürede konu hakkında herhangi bir gelişme kaydedilmemişti.

Samsung'dan önce Palm'ın Pre Plus 2010 isimli ürünü de benzeri bir idda ile karşımıza çıkmıştı. Fakat bu ürün çok geçmeden kablosuz şarj özelliğinden feragat etti. Günümüze gelindiğindeyse durumun Samsung için çok daha farklı olduğunu görüyoruz zira üçücü parti aksesuar üreticierinden Zens, elini taşın altına koymuş durumda.

Çıkışı esnasında yapılan tanıtım gösterilerinde S3'ün kablosuz şarj edildiğini gösteren Samsung için özel bir kablosuz şarj aleti Zens tarafından üretilecek. Eylül'de kullanıma hazır olması beklenen ürün için net bir tarih verilmiş durumda değil. Yayılan dedikodulara göreyse Samsung da aynı tarihlerde kendisine özel bir kablosuz şarj cihazı çıkartacak. Ne olacağını ise bekleyip beraber göreceğiz.

Okuyucu Yorumları