Kaçıranlar için özel yayın!

CHIP Online'ın büyük ilgi gören online seminer serisinin ilk bölümü, kaçıranlar için tekrar yayında!

Kaçırdım diye üzülmeyin!

Tıklayın, İzleyin:
CHIP Online e-Ticaret semineri


CHIP Online Türkiye'deki internet kullanıcılarını bilgilendirme misyonuna her gün yayımladığı haber, makale ve ürün incelemeleri ile devam ediyor. Ama artık daha fazlası da var. CHIP Online okurları, Cuma günü yepyeni bir hizmetimiz ile tanıştılar. İnternet üzerinden canlı olarak yayınlanan e-seminerimize katılıp sorularını canlı canlı sorma imkanı buldular.

Yoğun iş temposunda, günlük hayatın koşuşturmacası içerisinde kendisini geliştirmek, bilgi dağarcığını genişletmek için zaman bulamayanlar için her seferinde farklı bir konuyu, o konunun Türkiye'deki en uzman yorumcularından biri ile değerlendireceğimiz canlı seminerler dizisinin ilk konusuydu e-ticaret.

İnternet üzerinden para kazanmayı amaçlıyor, bir şeyler satabileceğiniz bir web sitesi açmak istiyor ancak bunu en ucuz, en hızlı ve en güvenli yoldan nasıl yapabileceğinizi bilmiyorsanız, tüm sorularınızın cevaplarını Türkiye'nin ilk e-ticaret düşünürü Süleyman Zafer Kuzucu e-seminerimizde verdi. Türkiye'nin en çok kullanılan e-ticaret platformu Proticaret'in kurucusu olan Kuzucu engin deneyimini CHIP Online okurları ile paylaştı.

Sizlerden büyük ilgi gören e-seminerimizi, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için baştan sona yayınlıyoruz. Buraya tıklayın; arkanıza yaslanın ve e-ticaretin inceliklerini uzmanından dinlemeye başlayın.

CHIP Online e-ticaret seminerinin ana başlıkları:

  • Türkiye'de e-ticaretin geldiği nokta, alışveriş alışkanlıkları, en çok kullanılan ödeme yöntemleri ve en çok satılan ürün kalemleri.
  • Bir web sitesine e-ticaret seçeneğini eklemek kolay mıdır? En kolay şekilde nasıl yapılır? Yasal olarak nerelere müracaat etmek gereklidir?
  • Başarı öyküleri ve e-ticaretin geleceği
  • Sorular, yanıtlar

Süleyman Zafer Kuzucu kimdir?

01.01.1975 yılında Mersin, Erdemli'de doğan ve 1997 yılında Marmara üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesinden mezun olan Süleyman Zafer Kuzucu 1996 yılında Bilgisayar yazılım firması ile Türkiye'nin İlk yapay zeka ile çalışan muhasebe programlarını üreten grubun iş geliştirme müdürlüğünü yaptı. 2000 li yılların başından itibaren web üzerinde çalışan uygulamalar üretmeye başlayan Kuzucu 2004 yılından itibaren proticaret markası ile E-ticaret yazılımları üretiyor.

Okuyucu Yorumları