Kaçmayacak oyun fırsatları!

Sömestr tatilinizde niyetiniz eğlenmek ise bu kampanyaları gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz!

Tatilde eğlence isteyenlere!

Her yaştan insana kültür-sanat-eğlence platformları sunan D&R, sömestrde de çocuklar için hazırladığı kampanyalar ve etkinliklerle onlara ayrı bir dünya sunuyor.

Oyunlarda "1 al 1 bedava" ve "%60'a varan indirim"

Sömestr tatilinizi şölene çevirecek oyun kampanyasına hazır olun. Tatil
eğlenceniz D&R'dan, oynaması sizden. 17 Ocak - 15 Şubat tarihleri arasında D&R'larda geçerli olacak kampanyada 500'e yakın üründe '1 AL 1 BEDAVA' fırsatı sunulacak. Kampanya etiketli ürünlerde geçerli olacak indirim fırsatında; PC, PS3, PS2, PSP, XBOX, WII ve DS formatlarında yüzlerce ürün tatil keyfinizi ikiye katlamak için geliyor. '1 AL 1 BEDAVA' kampanyasından birbirinden değerli oyunları arşivinize katın. Kampanyası Sadece D&R'da olan Call Of Duty:Modern Warfare 2 Reflex Edition Wii, Iron Man 2 PS3, Vanquish PS3, Super Street Fighter 4 XBOX oyunları ve daha birçok oyun D&R'larda sizi bekliyor .

Ayrıca NBA2K12, Need For Speed The Run, Call Of Duty World At War, PES 2011, WWE All Stars ve daha birçok oyunda %60'a varan indirim oyunseverleri bekliyor....

Sömestr'de D&R'dan PS3 alanları çifte fırsat bekliyor

15 Şubat'a kadar D&R mağazalarından Parolu D&R kartı ile PS3 konsol alanlar hem 100 TL. değerinde paropuan hem de hediye oyunlar kazanıyor.

Eğlenceli zaman geçirmeniz için geri sayım başladı

Eğlenceli zaman geçirmeniz için geri sayım başladı

Yarıyılın en güzel etkinliklerinden birine hazır olun, sevdiğiniz oyunlarla eğlenceli zaman geçirmeniz için geri sayım başladı

Skylanders Spyro's Adventure çocuklara sevilen mor ejderha Spyro'nun da
aralarında bulunduğu birbirinden güzel birçok karakterin hikâyelerini
oynamaları için bir fırsat veriyor. 28 - 29 Ocak 2012 tarihleri arasında
İstinye Park D&R'da, 4-5 Şubat 2012 tarihleri arasında Marmara Forum D&R'da düzenlenecek aktivitede; ister Skylanders karakterlerinize hayat verin, isterseniz PES 2012, FIFA 12, NBA 2K12, Sonic Generations ve WWE'12 oyunları ile eğlenceli saatler geçirin. Aral ve D&R işbirliği ile düzenlenen oyun şölenine davetlisiniz!

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları