Kadınlar Ne İster: Siemens CL75

Siemens CL75, mobil iletişime feminen bir bakış kazandırıyor. Kapağındaki renkli çiçek motifi ve 262,000 renkli büyük ekranı CL75’in göz kamaştıran özellikleri arasında. Telefonun iç kısmındaki ekran tek bir dokunuşla aynaya dönüşüyor.

Kadınlar Ne İster: Siemens CL75

Sadece 90 gram ağırlığında olan CL75, bütün el çantaları için uygun bir boyuta sahip. Telefonda şık görünüşünün yanı sıra pek çok multimedia özellikte birarada sunuluyor.

Video çekme özellikli dijital kamerası, ve anında mesajlaşma CL75’i mükemmel bir aksesuar haline getiriyor.

CL75 günümüzün modern bayanlarının ihtiyacı olan bir fonksiyonellik sunuyor. Dijital kamera sayesinde çok özel anlar ve kutlamalar fotoğraflanabilir ya da videoya kaydedilebilir. Özellikle kendi resminizi çekerken dışarıda ki ekran mercek görevi görüyor. Kişisel fotoğraflar ve videolar 11 megabyte’lık hafızada saklanabiliyor ya da MMS olarak arkadaşlara gönderilebiliyor.

Siemens CL75’in aksesuarları arasında şarj cihazları, veri kablosu, deri kılıf, yedek pil, kulaklık ve takılabilir flaş IFL-600 bulunmaktadır. Ayrıca, Portatif Araç Kiti HKP-500 sürücüler için esnek ve pratik bir çözüm sunuyor.

Okuyucu Yorumları