"Kafa karıştıran" PC'ler: Pavilion Wave ve Elite Slice

HP'nin tanıttığı iki yeni PC'si, Pavilion Wave ve Elite Slice, bildiğiniz masaüstü PC'lere hiç ama hiç benzemiyor!

HP'den "kafa karıştıran" PC'ler!

HP'den ilginç, yenilikçi bir PC geliyor. Masaüstü PC'de kullanılan standart kasayı ortadan kaldırarak, yerine işlevsel bir bakış açısı getiren HP, kasayı 360 derecelik bir ses sistemiyle birleştirmiş. Pavilion Wave adı verilen bu cihaz, aslında bir ses sistemi görüntüsüne sahip olsa da, içinde PC teknik birimlerini topluyor. Yalnız bu da değil. HP, ayrıca yine farklı bir PC çözümü olan Elite Slice'ı da tanıttı...

Boyutları itibariyle günümüz kasalarına oranda yüzde 85 oranında daha küçük olan Pavilion Wave, hem 360 derecelik ses sistemi, hem de bir PC kasası. İçinde 6'ıncı nesil Intel Core i7 işlemci taşıyan Pavilion Wave, ayrıca AMD R9 M470 grafik işlemciye ve 2 TB HDD'ye ev sahipliği yapıyor. 128 GB SSD seçeneği de bulunan Pavilion Wave'de ayrıca 16 GB DDR4 RAM de sunulmuş.

HP, bu cihaz üzerinde yer verdiği hoparlörler içinse Bang & Olufsen'le olan işbirliğini kullanıyor. Bu sayede cihazın ses performansında da şüphe etmeye gerek yok. Hepsi bir arada çözüm olan, gayet inovatif, gayet akılcı duran Pavilion Wave, 16 Eylül'de 529 USD fiyatla satışa sunulacak.

Elite Slice da tanıtıldı

Elite Slice da tanıtıldı

HP, Pavilion Wave'in yanında Elite Slice adında ilginç tasarımlı farklı bir PC'yi daha tanıttı. Modüler tasarıma sahip Elite Slice, isteğe göre üzerine "katlar" çıkabiliyor. Evet, farklı modüllerle Elite Slice'ı geliştirmeniz mümkün. Bu modüller arasında 360 derecelik Bang & Olufsen hoparlör ve disk sürücü gibi farklı modüllerle cihazı güçlendirebiliyorsunuz.

Benzer hamleyi yakın zamanda LG G5'te ve Moto Z de görmüştük hatırlarsanız. Bir nevi onun PC tarafındaki karşılığı olan Elite Slice, Mac Mini boyutlarında küçük bir kutudan ibaret. Temel pakette Core i7-6700T işlemci, 32 GB DDR4 RAM ve 512 GB SSD yer alıyor. Eğer istenirse kullanıcılar farklı modüller satın alarak bu cihazı geliştirebiliyorlar.

Elite Slice da eylül ayında satışa sunulacak. 699 USD olarka belirtilen fiyatı, elbette farklı modüllerle birlikte artış gösterecek.

Okuyucu Yorumları