Kamu çalışanlarına özel avantajlar tek çatıda

Vodafone, kamu çalışanlarına yönelik yepyeni avantajlarını bugün tanıttı! İşte tüm yenilikler...

Kamu çalışanına ayrıcalıklar!

Abonelerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sunduğu katma değerli servislere bir yenisini daha ekleyen Vodafone Türkiye, bünyesinde birçok "ilk"i barındıran Vodafone Kamu Avantaj programını düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

Ülke çapında il, ilçe ve köylerde görev yapan öğretmenler, emniyet ve ordu mensupları, sağlık personeli gibi tüm kamu çalışanlarının hayatını kolaylaştıracak Vodafone Kamu Avantaj'ın içerisinde Kamupanya, Kamu Akademi, Yeşil Pasaport ve 1414 Kamu Haber paketi gibi avantajlar yer alıyor.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşterilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, basın toplantısında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone Kamu Avantaj'ın Vodafone Türkiye olarak titizlikle yürüttükleri müşteri memnuniyetine odaklı stratejik programın en yeni halkası olduğunu ifade etti. Öğüt, şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak abonelerimizi sadece müşterimiz olarak değil, birbirimize karşılıklı değer katabileceğimiz birer sosyal paydaşımız olarak görüyoruz. Tüm ürün ve hizmetlerimizi, paydaşlarımıza özel, ortak payda olarak belirlediğimiz, sosyal iş modeli anlayışımız ile şekillendiriyoruz. Vodafone Çiftçi Kulübü, bu yaklaşımımızın bugüne kadarki en somut örneğiydi. Bugün, Vodafone Kamu Avantaj'ı da aynı yaklaşımla hayata geçiriyoruz. Amacımız, dileyen tüm kamu çalışanlarının sadece iletişim ihtiyaçları için değil, kişisel gelişim ihtiyaçları için de Vodafone'u tercih etmeleri. Biz, büyük özveriyle yurdun dört bir yanında kamusal hizmet veren bireylerin hayatlarına değer katmak istiyoruz. Kamu Avantaj'ı bu sosyal anlayışla ve gün geçtikçe daha büyük faydalar sunma hedefiyle kurduk. Vodafone Kamu Avantaj, Türkiye'deki 3 milyona yakın kamu çalışanına ve yakınlarına hayırlı olsun."

Vodafone Türkiye Bireysel Genel Müşteri Segmentleri Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Vodafone Kamu Avantaj'ı kurgularken, kamu çalışanları için en yüksek faydayı nasıl sağlayabileceklerine odaklandıklarını belirtti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bugüne dek, Cep Kamu tarife seçenekleri ile hem kendi aralarında, hem de her yöne avantajlı konuşma paketlerine sahip olan kamu çalışanlarımız, artık Vodafone Kamu Avantaj ile tarifeden öte, birbirinden cazip fırsatlardan oluşan ayrıcalıklar dünyasına sahip olacaklar. Vodafone Kamu Avantaj dünyası önümüzdeki dönemde daha da genişleyerek büyümeye devam edecek. Vodafone olarak kamu çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya, yeni servis ve fırsatlar geliştirmeye devam edeceğiz. Zira en iyi hizmeti almanın 'herkesin hakkı' olduğu gibi kamu çalışanlarının da hakkı olduğuna inanıyoruz."

İşte Vodafone'dan yepyeni fırsatlar

İşte Vodafone'dan yepyeni fırsatlar

Kamu çalışanlarına özel %50'ye varan indirimler Kamupanya'da...

Kamu Avantaj üyelerinin faydalanabileceği indirimli online alışveriş sitesi Kamupanya sayesinde; kamu çalışanları, yüzlerce ürünü indirimli fiyatlarla satın alabilecekler. Kamu çalışanlarının sabit gelirlerini en etkili şekilde kullanabilmesi için beyaz eşyadan elektroniğe, tekstilden oyuncağa kadar çok çeşitli markaların yer aldığı Kamupanya sitesinde birçok indirim ve avantajlı alışveriş imkânı kamu çalışanlarına sunulacak.

Wall Street Institute ile KPDS'ye ücretsiz hazırlık için Kamu Akademi...

Vodafone Kamu Avantaj üyelerine özel, ücretsiz bir eğitim platformu olan Kamu Akademi, kamu çalışanlarını işlerinde yükselmelerini sağlayacak sınavlara hazırlayarak, kariyer gelişimlerine yardımcı olacak benzersiz bir online platform özelliği taşıyor. Wall Street Institute uzmanlarının hazırladığı, 11 ünite, 27 konu ve 900 dakikalık videodan oluşan içerikle, ilk aşamada KPDS sınavlarına yönelik ingilizce eğitimlerin verileceği Vodafone Kamu Akademi'de üyeler, 'seviye tespit sınavı' sonrası, kendilerine uygun bölümden eğitime başlayarak ders videolarını izleyip ders notlarını indirebilecek, ardından da deneme testleri ile kendilerini sınayabilecekler. Aynı zamanda oluşturacakları profil ile, gelişimlerini takip ederek, eksik olan konulara odaklanabilecekler

Yeşil Pasaport ile yurtdışında da rahat rahat konuşma...

Yurtdışına görev veya tatil amacı ile giden kamu çalışanlarının sevdikleriyle dilediklerince konuşabilmeleri amacıyla Vodafone, Yeşil Pasaport seçeneğini abonelerinin hizmetine sunuyor. Cep Kamu Maksi tarifelerinden yararlanan Vodafone'lular, Yeşil Pasaport seçeneği ile, yurtiçi dakikalarını yurtdışında da kullanma ayrıcalığına sahip olacak.

Kamu çalışanlarını ilgilendiren haberler 1414 Haber Paketi'nde...

Vodafone Kamu Avantaj üyelerine sunulan ayrıcalıklardan bir diğeri de 1414 Kamu Haber Paketi. Ücretsiz abone olunabilen 1414 Kamu Haber Paketi ile kamu çalışanları, yeni iş olanaklarını, kendilerini ilgilendiren en son değişiklikleri ve düzenlemeleri anında öğrenebilecekler.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları