Kanal D Oyun'dan şehir kurma oyunu!

2 milyondan fazla oyuncusu olan bu dev oyun, Kanal D Oyun tarafından Türkiye'nin hizmetine sunuluyor

Sevilen oyun Türkiye'de!

Kanal D Oyun, Dünya üzerinde 2 milyondan fazla oyuncusu bulunan bu oyunu Türkiye'nin beğenisine sunuyor. Yalnızca Kanal D Oyun ve kısa bir süre önce Doğan TV bünyesine katılan Oyuncu.com üzerinden ücretsiz oynayabileceğiniz Trendy Kent, tarayıcı tabanlı bir şehir kurma oyunu. Bu nedenle bilgisayarınıza indirmenize gerek kalmadan hızlıca oynanmaya başlanabiliyor.

Oyunun yegâne hedefi kurulan şehirde vatandaşların mutluluğunu sağlamak. Zengin bir metropol yaratıp, refah içindeki halkı daha da memnun etmek. Bu memnuniyet sayesinde şehriniz geliştikçe gelişiyor.

Oyun başlangıcında sizi Ahmet Akar isimli şehir planlamacısı karşılıyor. Oyun süresince de imdadınıza yetişip aklınızı kurcalayan her şeyde size yardımcı oluyor. Kendisi 7/24 çalışıyor.

Trendy Kent'e Belediye Başkanı olarak başlıyoruz. Yapılan görüşmeler sonucu büyük anlaşmalar imzalanırken halkın refahı için inşa edilecek her türlü tesis onayınızdan geçiyor. Ahmet Akar da işi öğrenmeniz, tecrübe kazanmanız için size çeşitli görevler veriyor. Bu görevler tamamlandığında ise sizi ödüllendiriyor.

Düzenlemeler için ise Mimar Kitabı'na başvurun

Düzenlemeler için ise Mimar Kitabı'na başvurun

Şehrin düzenini sağlayacak tüm düzenlemeler için ise Mimar Kitabı'na başvurmak yeterli. Burada bütün projelerin planları mevcut, istediğinizi seçebilirsiniz. Bunu yaparken altyapı çalışmalarını unutmamak gerekiyor.

Trendy Kent inşa edilirken tek hedef rezidans, ofisler, plazalar, fabrikalarla dolu zengin bir şehir kurmak değil, bir yandan da halkın huzurunu, mutluluğunu dikkate almak önemli. Bu nedenle oyun içinde halkın mutlulu ibresini sürekli kontrol etmeliyiz.

Oyunun en keyifli ve interaktif alanlarından biri ise diğer çevrimiçi oyuncularla iletişim kurabileceğimiz Pazar Yeri. Burada kereste, maden, çelik gibi malzemeleri belirlediğiniz fiyatlar üzerinden gerçek oyunculara satabilirsiniz. Bu sayede hem deponuzu boşaltarak para kazanırsınız hem de ihtiyacınız olan malzemeleri buradan temin edebilirsiniz.

Oyunda inşa ettiğiniz konutlara halkınızı yerleştirebilirsiniz. Şehir sakinleri çalışma hayatının içinde ikiye ayrılmakta: Mavi yakalılar ve Beyaz yakalılar. Mavi yakalılar inşaatlarda kullanabileceğiniz üretim puanını sağlarken, Beyaz yakalılar sayesinde ise paranızı işletip daha çok Kent lirası kazanabilirsiniz. Kent lirasını artırmak en önemli görevlerden biri.

Şehir geliştikçe kendi sebze ve meyve üreterek bu ürünleri lokantalara, kafelere satabilirsiniz. Bu işletmeler vatandaşların keyifli zaman geçirebilecekleri şekilde tasarlanabilir.

Ne demiştik, halkın mutluluğu ile şehrin gelişimi doğru orantılı. Halkın mutluluğu arttıkça Kent Lirası kazanmanız da kolaylaşıyor. Bir metropolde olması gereken her şey Trendy Kentte.Trendy Kent ile bir modern şehir tasarısı parmaklarınızın ucunda.

Okuyucu Yorumları