Kanatlı Steve Jobs taklidi ortaya çıktı!

Steve Jobs'un taklidinin yer aldığı bu reklam filmi "yok artık" dedirtecek kadar garip!

Bir garip Steve Jobs çakması!

Steve Jobs'un taklidinin yer aldığı "Action Pad" adlı cihaza ait bir reklam, Tayvan'da yayınlanmaya başlandı. Reklamda Apple'ın eski patronu Steve Jobs'un kıyafetlerinin birebir taklit edildiği göze çarparken, ek olarak aktörün melek kanatları ve bir "nur dairesi"ne sahip olduğu gözleniyor.

Reklamda Steve Jobs'un adı hiç anılmazken aktör, Action Electronics adındaki Tayvanlı firmanın Action Pad adındaki tableti için İngilizce olarak "Bu harika" diyor. Ardıdan Çince konuşan aktör, yabancı bir aksanla "Sonunda başka bir pad ile oynayabileceğim" diyor. Bir Action Electronics yetkilisi, Jobs'u TV reklamlarında kullanmalarının nedeninin, teknolojiye getidiği yenilikler olduğunu söylüyor ve ekliyor: "Jobs'u kutluyoruz", "Jobs, harika şeyler yaptı ve biz de aynısını yapmak istiyoruz."

Yetkili, sözlerine şunları da ekliyor: "Onun ölümünü kullanmaya çalışmıyoruz", "Amacımız Jobs ile eğlenmek değil". Ancak araştırma firması Gartner'dan analist CK Lu, reklam hakkındaki ilk hislerinin "ölen kişiye saygısızlık" olduğunu söylüyor.

Okuyucu Yorumları