Kanye West, Zuckerberg'den yardım istiyor!

Borç batağında olduğunu söyleyen ünlü sanatçının son umudu, Facebook CEO'su Zuckerberg...

Zuckerberg'e "imdat çağrısı"

Ünlü rapçi ve prodüktör Kanye West, geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni albümünün ardından halihazırda 53 milyon dolarlık borcu olduğunu açıkladı. West, içinde bulunduğu bu maddi zorluktan kurtulmak adına Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'den yardım istedi.

Twitter üzerinden Zuckerberg'e seslenen ünlü rapçi Facebook'un ardındaki ismin "Kanye West fikirleri"ne bir milyar dolarlık bir yatırımda bulunabileceğini söyledi. West, bu "mütevazi" yardım çağrısını yaparken Zuckerberg'in yanında bütün dünyaya da bir çağrı yaparak kendisine Mark'la iletişime geçmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu ilan etti.

Zuckerberg'in doğum gününü de karıştıran Kanye West, geçtiğimiz gün attığı tweet'te, Mayıs ağında doğan CEO'ya şöyle seslendi: "Bugün doğum günün olduğunu biliyorum ama lütfen beni yarına kadar arar mısın?" West'in bu tuhaf talepleri yalnızca bununla da sınırlı kalmadı. West, bu yardım talebinin aslında Google'ın kurucusu Larry Page'le birlikte Silikon Vadisi'ndeki diğer birçok kişi için geçerli olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: "San Fransisco'daki bütün bu dostlar evlerinde rap müzik dinliyor ama gerçek sanatçılara hiç yardım etmiyorlar... Sanki Afrika'ya gerçekten yardım ediyormuşsunuz gibi gidip de orada bir okul açıyorsunuz... Gerçekten yardım etmek istiyorsanız... bana yardım edin..."

Yeni albümünü Tidal üzerinden yayınlayan Kanye'nin Twitter'da çıkardığı bütün bu gürültü işe yaramış olacak ki, müzik oynatma hizmeti ABD'deki uygulama mağazalarında zirveye yerleşti.

Okuyucu Yorumları