Kapanıyor dediler ama...

Kapanıyor dediler ama işin içinden başka iş çıktı... İşte düne damgasını vuran isim...

Kapanıyor dediler ama...

"Cloud Game" yani internet ortamından birçok tam sürüm oyunun oynanmasına imkan tanıyan OnLive, Cuma günü itibariyle yayılan "Kapatılıyor" iddialarını yalanlamıştı. Ama buna rağmen şirkette çalışan bir işçinin yaptığı açıklamaya göre çoktan birçok çalışanın işine son verilmişti.

Konu hakkında meydana gelen yeni bir gelişmeye göreyse, OnLive, henüz bilinmeyen bir şahıs ya da şahıslar tarafından satın alındı. Yapılan bir açıklamadaysa OnLive'ın resmen bir başka firma tarafından satın alındığı resmen dile getirildi.

Satın alımı yapan firma henüz bilinmiyorken, konu hakkında OnLive'ın hali hazırda sağladığı servislerin, uygulamaların, cihazların ve ortaklıklarının devam edeceği kesinlik kazandı. Kısacası OnLive hiçbir şekilde kapatılmayacak, sadece başka bir firma tarafından yönetilecek.

Olaydan sadece bir gün önce ortaya çıkan işçi çıkarma haberinin asılsız olduğu, hatta firmanın yeni teknik eleman alacağı da yapılan açıklamalarda net bir şekilde dile getirildi. Bilinmeyen tek şeyse, OnLive'ı kimin satın aldığı...

Okuyucu Yorumları