Kapsama Alanını %30 Daha Genişletmenin Yolu

Zyxel WRE2206 menzil genişletici, yüzde 30 daha geniş kablosuz kapsama alanı sunuyor. Peki, bunu nasıl yapıyor?

Wi-Fi'ı %30 daha genişletmenin yolu

Zyxel, kablosuz Wi-Fi sinyallerinin menzilini genişletmek için WRE2206 Range Extender cihazını tanıttı. Güçlendirilmiş dahili antenleri ile yüzde 30'a varan oranda daha iyi kapsama alanı sunan WRE2206, ek güç kullanarak Wi-Fi kablosuz sinyallerini artırıyor.

Menzil genişletici WRE2206, üzerinde yer alan WPS düğmesi ile tek tıklamada basitçe kurulabiliyor. Kablosuz genişletici cihazların, kurulacağı lokasyon verimlilik için önem taşıdığı için WRE2206, üzerinde yer alan LED göstergesi ile en iyi konumu bulmaya yardımcı oluyor. LED gösterge aynı zamanda kaç cihazın bağlı olduğunu ve performansı nasıl etkilediğini de gösteriyor.

Kapsama Alanını %30 Daha Genişletmenin Yolu

WRE2206 doğrudan elektrik prizine takılarak çalışıyor. Bir adet 10/100 Mbps ethernet bağlantı noktası üzerinden akıllı TV, yazıcı gibi cihazları da kablolu olarak ağa bağlamayı sağlıyor. 802.11 b/g/n protokollerinde çalışan WRE2206, 300 Mbps'a kadar veri alma ve gönderme hızlarını destekliyor.

WRE2206, daha iyi performans için veri akışını akıllı bir şekilde önceliklendiren WiFi Multimedia (WMM) teknolojisini destekliyor. Bu sayede internet üzerinden yapılan IP telefon görüşmeleri parazitsiz ve kesintisiz olması için en yüksek önceliklendirmeye sahip olurken, HD video uygulamalarının yüksek önceliği ile HD yayınlar en yüksek kalitede rahatlıkla izlenebiliyor.

Okuyucu Yorumları