Karayip Korsanları'na Hacker Darbesi!

Bir hacker grubu, yeni Karayip Korsanları filmi vizyona girmek için gün sayarken, büyük bir tehditle gündeme bomba gibi düştü!

Karayip Korsanları'na hacker darbesi!

Bir grup hacker'ın, Disney'in yakın zamanda gösterime girecek önemli bir filminin kopyasını ele geçirdiği ve bu kopyayı internette yayınlamamak için fidye talep ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. The Hollywood Reporter ve Deadline'da yayınlanan bu iddiada bahsi geçen filmin hangisi olduğu belirtilmiyor. Ancak tahminler, yoğun olarak yeni Karayip Korsanları filmi üzerinde yoğunlaşmış durumda. Diğer bir tahmin ise, bu filmin Cars 3 olabileceği yönünde.

Haberde konunun, CEO Bob Iger tarafından, Disney çalışanları ile paylaşıldığı söyleniyor.

Bir süre önce de, "thedarkoverlord" isimli bir grup, Netflix'in sevilen serisi Orange is the New Black'in yayınlanmamış yeni sezonunu ele geçirmiş ve yine fidye istemişti. Fidye verilmeyince de, bölümler internette yayınlanmıştı.

Şu ana kadar herhangi bir yeni Disney filmi internete sızdırılmış değil. Ancak Disney'in istenen fidyeyi vermesi de beklenmiyor. Eğer hacker'lar blöf yapıyorsa sorun yok. Ama olay gerçekse, o zaman Disney'in canı fazlasıyla yanabilir...

Okuyucu Yorumları