Karne hediyeniz PolyPad'den

Karne yaklaşırken, çocuklarına ne alacağını düşünen ebeveynlere, en güzel hediye PolyPad'den geliyor

Karne hediyeniz PolyPad'den

Karne günü yaklaşırken, çocuklarına ne alacağını düşünen anne-babalara, en güzel hediye PolyPad'den geliyor. Karne dönemine özel hazırlanan "PolyPad 10'u 1 arada Tablet Seti"yle anne ve babalar hem çocuklarını hem de kendilerini ödüllendirecek.

249 TL'lik tablete 200 TL'lik hediye

PolyPad 10'lu tablet paketinin içeriğinde; çift çekirdekli Intel Atom işlemcili PolyPad Tablet, hem tablette hem de telefonda kullanılan taşınabilir şarj cihazı, cep telefonu-bilgisayar ve tabletlere uyumlu hoparlör (ses bombası) ve kulak üstü kulaklık, Türkçe klavyeli deri kılıf, ekran koruyucu film, dokunmatik kalem, USB kablo, OTG kablo ve şarj cihazı yer alıyor. Tabletin yanı sıra verilen hediyelerin piyasa fiyatı ise 200 TL. Yani 249 TL'lik PolyPad10'lu tablet paketi alan herkes, 200 TL'lik destek ürünlere de ücretsiz sahip oluyor.

Satış sonrası tam destek

'PolyPad 10'lu tablet seti alanlar, elektronik eşya alışverişinde güvenliğin ve satış desteğin de keyfini çıkaracak. Türkiye genelinde, 21 adet teknik servise ve çağrı merkezi ile satış sonrası da yalnız değilsiniz. Firmanın bir başka kullanıcı dostu uygulaması ise herhangi bir arızada tabletiniz evinizden alınıp, sorun giderildikten sonra evinize teslim edilmesi.

Fiyatı: 249 TL (KDV dahil). Elektronik zincir mağazalarda ve sanal marketlerde satılmaktadır.

Okuyucu Yorumları