Kaspersky'den dev ortaklık

Kaspersky, Juniper Networks ile iş birliği yapıyor. Peki bu iş birliği kullanıcıya ne getirecek?

Kaspersky'den dev ortaklık

Güvenli içerik yönetim çözümlerinin lider geliştiricisi Kaspersky Lab son antivirüs teknolojileri bundan sonra Juniper Networks'ün SRX Seri Servisleri Ağ Geçidi ve J Seri Servisleri Yönlendirici ürünlerinde kullanılacak. Antivirüs filtresi, bir ağ koruyucu sisteminin en temel parçası olarak biliniyor. Bu kapsamda da böyle bir bileşen için Juniper'in Kaspersky Lab'ı tercih etmesinde; firmanın antivirüs sağlayıcıları arasındaki benzersiz deneyimi ve itibarı, kusursuz hizmet geçmişi, güvenilir koruması ve entegrasyon kolaylığı gibi faktörleri öne çıkıyor.

SRX Seri Servis Ağ Geçidi ve J Serisi Servis Yönlendirici'ye entegre olan Kaspersky Lab antivirüs teknolojileri, virüsler, trojanlar, solucanlar ve rootkit'ler gibi kötü amaçlı programlara karşı üstün seviyede koruma sağlıyor. En büyük tehlike yaratanlar dahil, bu yerleşik çözümle farklı formattaki dosyaları tarayabiliyor.

Juniper'in Birleştirilmiş Tehdit Yönetim (UTM) teknolojisinin bir parçası şeklinde uygulanan Kaspersky Lab antivirüs çözümleri, tam anlamıyla antivirüs çözüm olan Tam AV ile daha hızlı ağ cihazları için sunulan SafeStream veri akışı tarama teknolojisi ile donatılmış antivirüs koruması Juniper Networks ExpressAV olmak üzere iki ayrı versiyonda sunuluyor.

Kullanıcılar daha ileri seviyede korunacak

Kullanıcılar daha ileri seviyede korunacak

Kaspersky Lab ile yapılan bu iş ortaklığına ilişkin Juniper Networks Inc. Kurumsal Çözümler Departmanı'ndan kıdemli direktör Sanjay Karla; "Kaspersky'nin 2004'ten beri bir ortağı olarak, Kaspersky Lab antivirüs teknolojilerinin Juniper SRX Serisi Servis Ağ Geçidi ve J Serisi Servis Yönlendiricilere entegre olmasından büyük bir heyecan duyuyoruz. Juniper'in düşük gecikme süreli, gerçek zamanlı web tabanlı işlemleri için geliştirdiği yeni ExpressAV ile müşterilerimiz artık daha güçlü ve kapsamlı bir güvenlik yönetimi sistemine kavuşuyorlar"dedi.

Zararlı yazılımların yayılmasındaki dramatik artış devam ettikçe kurumların bünyelerindeki tüm kullanıcılara en yüksek seviyede koruma sağlamak amacıyla daha fazla efor harcadıklarını hatırlatan Kaspersky Lab Teknolojik İşbirlikleri Departmanı Başkan Yardımcısı Petr Merkulov ise; "Kaspersky Lab'in ödüllü antivirüs teknolojilerinin Juniper SRX Serisi Servis Ağ Geçitlerine ve J Serisi Servis Yönlendiricilerine entegrasyonu kurumsal müşterilere daha ileri seviyede bir koruma sağlama imkanı verecektir" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları