Kaspersky'den yeni bir uygulama geliyor!

Güvenlik firması Kaspersky, çok yaklaşan Mobil Dünya Kongresi'nde bu yazılımıyla karşımıza çıkacak!

Kaspersky'nin MWC sürprizi!

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümlerinde önde gelen firmalardan Kaspersky Lab, Android tabanlı tabletler için ürettiği özel güvenlik çözümünü dünyanın en büyük mobil teknoloji fuarı Mobil Dünya Kongresi (MWC)'inde görücüye çıkaracak.

Kaspersky Tablet Security'nin son versiyonunun resmi lansmanı 27 Şubat-01 Mart tarihleri arasında Barcelona'da düzenlenecek olan 2012 Mobil Dünya Kongresi'nde 28 Şubat'ta yapılacak. Ürün, antivirus teknolojileri için bulut desteği, web güvenliği ve çalınmalara karşı ekstra koruma özellikleri içeriyor. Kaspersky Tablet Security özel olarak hem zararlı ve sahte yazılımlara karşı hem de kayıp veya çalıntı durumunda kullanıcının özel bilgilerini korumak için tasarlanmış bir güvenlik çözümü.

Kaspersky Tablet Security lansmanına katılacak olan Kaspersky Lab CEO'su ve Başkanı Eugene Kaspersky "Mobil Dünya: Siber Suçlular İçin Bir Cennet" konulu bir basın konferansı düzenleyecek. Toplantının 28 Şubat saat 11:00'de 2. Kat, 6.Salon, Oda/Sala B'de yapılması planlanıyor.

Konferans, Eugene Kaspersky'nin organize mobil siber suçlarla geleneksel siber suç arasındaki ilişkiyi ve farklılıkları anlatacağı konuşma ile başlayacak. Kötü Amaçlı Yazılım Kıdemli Analistleri Vicente Diaz ve Denis Maslennikov günümüzdeki mobil tehdit durumu hakkında genel bilgi verirken, Mobil Çözümlerden Sorumlu Kıdemli Üretim Müdürü Victor Dronov Kaspersky Tablet Security'nin son versiyonunu ve Android ve IOS işletim sistemleri için geliştirilmiş yeni Ebevyn Kontrol ürününün beta sürümünü sunacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları