Kaspersky, Formula 1'e sponsor oldu

Kasbersky Lab ve dünyanın en hızlı araba yarışı Formula 1, 2 yıl birlikte çalışma kararı aldı.

Formula 1'e sponsor oldu!

Kaspersky Lab, Ferrari Formula 1'in 2 yıl boyunca sponsorluğunu yapacak.

2011 ve 2012 yıllarında Scuderia Ferrari Formula 1 takımı ile işbirliği yapacaklarını açıklayan Kaspersky Lab, işbirliğini Abu Dhabi'de yapılan 2010 sezonunun son F1 Grand Prix'sinde yaptığı açıklama ile duyurdu.

Motor yarışları dünyasına bu yılın başlarında Le Mans Series Şampiyonası için Ferrari AF Corse yarış takımı ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile giriş yapan Kaspersky Lab, bu işbirliğinden sonra Formula 1'de Ferrari ile ortaklık girişimlerini geliştirmeye karar vermişti.

Gelecek yıldan itibaren Kaspersky Lab logosunun F1 ve Ferrari arabalarında kullanılmaya başlanacağını açıklayan Kaspersky Lab kurucusu ve CEO'su Eugene Kaspersky Ferrari sponsorluğu hakkında şunları söyledi: "Kaspersky Lab olarak içinde yer aldığımız çalışmalarda en iyiyi, en özgün şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Marka yatırımlarımızı bizimle aynı değeri taşıyan, kaliteye önem veren ve başarı odaklı girişimci ve lider markalarla yapmayı tercih ediyoruz. Bu nedenle Formula 1 Ferrari takımıyla ortak çalışmaktan dolayı çok heyecanlıyız."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları