Kaspersky, Samsung ürünlerini koruyacak!

Güvenliğin önde gelen isimlerinden Kaspersky, bu teknoloji şirketinin cihazlarına da girecek!

Kaspersky ile anlaştı!

Kaspersky Lab, Samsung Kurumsal İşbirliği Programı'nın "Altın Üyesi" olduğunu duyurdu. Bu yeni küresel ortaklık, şirketler arasında daha yakın işbirliği yapılması ve Kaspersky Lab ürünlerinin Samsung ürünleri grubunda daha fazla kullanılması anlamına geliyor.

Kaspersky Lab Pazarlama ve Satış Yöneticisi Garry Kondakov yeni ortaklık hakkında şunları söyledi: "Samsung Electronics ile yaptığımız bu yeni ve küresel ortaklıktan ve bu işbirliğini yepyeni bir seviyeye taşımaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Samsung Kurumsal İşbirliği Programı üyeliğimiz Samsung'un engin deneyimine dayanarak, mobil çözümlerimizi daha da ileriye götürüp geliştirmemizde bize yardımcı olacak. Aynı zamanda çözümlerimizin Samsung Electronics'in küresel ağı üzerinden dağıtımını artırarak, küresel pazardaki konumumuzu güçlendirmemizi sağlayacak."

Samsung Kurumsal İşbirliği Programı; yerel ve küresel bağımsız yazılım satıcılarının ve sistem entegratörü ortaklarının, Samsung Electronics'in mobil çözüm işletmesi üzerinden yeni kâr modelleri oluşturmasını sağlayan; satış, pazarlama ve çözüm geliştirmeden farklı kazançlar elde etmeyi amaçlayan detaylı bir ortaklık programı.

Tüketici güvenlik yazılımları sağlayacak

Tüketici güvenlik yazılımları sağlayacak

Altın Ortaklık (Golden Partnership) paketinin bir parçası olarak, Kaspersky Lab Kaspersky Mobile Security ve Kaspersky Tablet Security ürünlerini, hem özel hem de kurumsal Android-tabanlı Samsung mobil cihazları korumak için Samsung'a temin edecek. Bu çözümler, gizlilik ihlaline, cihaz kaybı ya da çalınmasına, rahatsız edici arama ve mesajlara ve zararlı yazılımlara karşı ileri düzey koruma içererek en üst düzeyde güvenlik sağlıyor.

Programın farklı bir parçası olarak Kaspersky Lab, Windows işletim sistemine sahip Samsung masaüstü bilgisayarları, dizüstü bilgisayarları ve netbookları korumak adına, tüketici güvenlik yazılımları sağlayacak. Kaspersky Lab, kurumsal ürünler için ise Kaspersky Endpoint Security ile farklı iş modellerini ve her kurumsal müşteri için en iyi güvenliği sağlamak adına esnek bir yaklaşım sağlayacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları