Kaspersky Windows 7'yle uyumlu

Kaspersky Anti-Virus 2010 ve Kaspersky Internet Security 2010, Microsoft Windows 7 sertifikası aldı

Kaspersky ve Windows 7

Kaspersky Anti-Virus 2010 ve Kaspersky Internet Security 2010, Microsoft'un testlerini başarıyla geçip, Windows 7 uyumluluk sertifikasını aldı. Böylece, Kaspersky Lab'in 2010 ürünleri için geliştirdiği güncelleştirmeler indirilerek kolayca 22 Ekim 2009'da piyasaya sürülen Microsoft Windows 7'ye uyumlu hale getirilebiliyor.

Güvenli içerik yönetimi çözümlerinin lider firması Kaspersky Lab'in Kaspersky Anti-Virus 2010 ve Kaspersky Internet Security 2010 ürünleri, Microsoft'un testlerini başarıyla geçti. Kaspersky Lab uzmanlarının yaptığı güncellemeler, bu ürünleri Windows 7'ye tam uyumlu hale getirdi.

Kullanıcılar, Kaspersky Lab'in geliştirdiği güncellemeleri indirerek, Kaspersky ürünlerini, 22 Ekim 2009'da piyasaya sürülen Microsoft Windows 7'ye kolayca entegre edilebiliyor. Kaspersky Lab'de geliştirilen 2010 ürünlerinin Microsoft Windows 7'ye uyum sağlaması, ürünlerin güvenlik çözümleri ve işletme sistemi içindeki uygulamalarının işlevsel ve sabit bir işletime sahip olduğunu kanıtlıyor. Böylece, yüksek güvenlik gerektiren işletim sistemlerinin ihtiyaç duyduğu antivirüs uygulamalarının köklü entegrasyonu sağlanmış oldu.

KAspersky'de yeni teknolojiler

KAspersky'de yeni teknolojiler
İşte Kaspersky 2010

Kaspersky Anti-Virus 2010 ve Kaspersky Internet Security 2010'da uygulanan yeni teknolojiler, ürünlere geliştirilmiş proaktif koruma ve güvenli çevrede çalışan uygulama özelliği kazandırdı. Şimdi de ürünlere sağlanan gelişmiş yeni özellikler, Windows 7 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Güncellenmiş Kaspersky Lab ürünleri yeni Windows 7 özelliklerini desteklerken örneğin, sanal kütüphanelere yeni eklenen dosyaların yanı sıra, bir önceki sunumu çalıştıran Windows XP Mode'unu da tarıyor.

Söz konusu güncelleme, aşağıdaki sayfalarından indirilebiliyor:
www.kaspersky.com/kis_latest_versions

www.kaspersky.com/kav_latest_versions

Okuyucu Yorumları