Katlanan Samsung'un Adı Infinity-Flex Olabilir

Samsung'un katlanan telefonu için birkaç olası isim, ortaya çıktı!

Katlanan cebin adı...

Samsung'un katlanabilen telefonu hakkında ne kadar çok bilgi gelse de, henüz telefonun isminden emin değiliz. Firma geçtiğimiz günlerde "Samsung Infinity-V" adını Güney Kore'de tescilletti. Bu isim, gerçekten de katlanabilen Samsung'un adı olabilir.

Bununla birlikte Samsung, alternatif isimler de düşünüyor ve bunun için ABD'de birkaç markayı kaydettirmiş durumda. Bu isimler arasında Infinity-Flex, Infinity U ve Infinity-O bulunuyor. Samsung'un Infinity-V'yi de ABD'de kaydettirdiğini söyleyelim.

Samsung bugün telefonlarındaki ince çerçeveli 18,5:9 ekranları "Infinity Display" olarak adlandırıyor. Beklenen katlanır telefonun da bu isimle gelmesi, sürpriz olmayabilir. Cihazın ekranı esnek OLED olacağından Infinity Flex, uygun bir isim gibi görünüyor.

Katlanan Samsung'un Adı Infinity-Flex Olabilir

Kayıt bilgilerinde isimlerin "cep telefonları, akıllı telefonlar, cep telefonları ekranları" için olduğu belirtiliyor. Elbette firma, bu isimleri geleceğe yönelik korumaya almaya çalışıyor da olabilir.

Katlanan Samsung'un Adı Infinity-Flex Olabilir

Sammobile daha önce katlanan cihazın Galaxy F serisinin bir parçası olacağını söylemişti. Cihazın firmware'inin şu an ABD'de test edildiği söyleniyor. Telefonun özel arayüzünün ve bazı işlevlerinin bu hafta yapılacak SDC 2018'de gösterilmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları