Kavisli İki Philips Monitörüne Red Dot Tasarım Ödülü

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, iki Philips monitörünün Ürün Tasarımı dalındaki 2017 Red Dot Ödülleri'ni aldığını açıkladı.

Kavisli iki Philips monitöre Red Dot!

Teknoloji şirketi ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, iki Philips monitörünün Ürün Tasarımı dalındaki 2017 Red Dot Ödülleri'ni aldığını açıkladı. Ödüllü ekranların ikisinin de kavisli olması, ileri görüntüleme deneyimini tasarım mükemmeliyeti ile birleştirmek için MMD'nin kendini adadığının bir kanıtı. Her yıl 50'den fazla ülkeden 5,000'in üzerinde başvuru alan Red Dot Ödülü, dünyanın en büyük ve en prestijli tasarım yarışmalarından biri.

AOC Avrupa ve MMD Pazarlama & İş Yönetimi Direktörü Stefan Sommer şunları söyledi: "MMD, kendini kullanıcılar için işi ve oyunu daha kolay ve daha keyifli hale getiren yenilikçi teknolojiye adadı. İşte bu yüzden kavisli ekranlarımızdan ikisinin Red Dot jürisi tarafından takdir edilmesi bizim için çok heyecan verici. Bu ödülü, yürüttüğümüz strateji için bir doğrulama olarak görüyoruz. Bu yıl içerisinde kavisli monitör ürün grubumuzu genişletmeye devam edeceğiz."

Red Dot Ödülü sahipleri

Ödüllü ekranların her ikisi de, kullanıcının görüş çizgisini sarmalayarak göze batmayan bir sürükleyicilik etkisi yaratan kavisli ekranlara sahip. 34 inçlik X Ürün Grubu LCD ekran (349X7FJEW), kenardan kenara görüntüleme için ultra dar bir çerçeve ile sarıp sarmalayan deneyimi güçlendirerek işlevselliği yenilik ile mükemmel biçimde birleştiriyor. CrystalClear ve 3440 x 1440 piksel ile Ultra Wide-Color'a sahip UltraWide Quad HD çözünürlük, panoramik formatta mükemmel görseller sunuyor. Bu da monitörün, hem iş hem de eğlence için eşit derecede uygun olmasını sağlıyor.

32 inçlik M Ürün grubu LCD ekranı (328M6FJMB), olağanüstü ev eğlencesi ve rahat oyun oynama deneyimi için tasarlandı. Ayrıca 2560 x 1440 pikselde AMD FreeSync ve 144Hz hızlı yenileme ile birleştirilmiş, CrystalClear Quad HD çözünürlük de sunuyor. Ek olarak, Ambiglow ışıklandırması da bulunuyor. İşte bu eşsiz özellik, tabanın üzerinde ve çevresinde, ekrandaki görüntü ile eş zamanlanan bir ışık halesi yaratarak yoğun geçen, rekabetçi oyunlarda daha da sürükleyici bir aksiyon yaratmayı başarıyor.

Üstelik, her iki monitör de LowBlue Modu ile donatıldı ve sağlık dostu kullanım için yüksekliği de ayarlanabilir.

Okuyucu Yorumları