Kayak yapmayı sevenlere 3 dayanıklı cep

Bu 3 cep telefonunun öyle müthiş özellikleri yok; ama dev rakiplerinden çok önemli bir farkları var!

Bu 3 cebin "olayı farklı!"

Telefonunuzu karda kayak yaparken bile kullanmak istiyorsanız, bunun için dışarıda kullanıma yönelik bir cebe sahip olmalısınız. Akıllı ceplerin çoğu, aşırı soğuklar, düşme gibi zor şartlara dayanıklı değillerdir. İşte kayak yapmayı sevenlere özel 3 cep.

Samsung B2710: Basit ve sağlam

Dünyanın en güzel görünümlü telefonu olmayabilir, ancak normal şartlar altında Samsung B2710'u kırmanız oldukça güç. Suyun altında bir dakika kalabilen cep, düşürmelere karşı da dayanıklı. Cihazın LED flaş, GPS, 2MP kamera gibi özellikleri yanında güçlü bir de hoparlörü bulunuyor. Bu sayede fırtınalı havalarda karşınızdakin duymakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz.

Simvalley XT 520SUN: Ucuz ve sert

60 Euro'nun altındaki (yurtdışı) uygun fiyatıyla öne çıkan cep, sert düşmelere oldukça dayanıklı. Üzerinde bir LED aydınlatma ışığı ve güneş paneli bulununan cep, 3G işlevine sahip değil.

Aradığınız telefonun sağlamlığı, darbelere karşı dayanıklılığı dışında sunduğu işlevler sizin için çok önemli değilse, Simvalley XT 520SUN oldukça uygun fiyatlı bir seçenek.

Sony Ericsson Xperia active: Fit ve sağlam

Sony Ericsson Xperia active: Fit ve sağlam

Sony Ericsson Xperia active: Fit ve sağlam

Şık görünümüyle göz alan Xperia active'i durmadan gözetlemek zorunda değilsiniz, çünkü oldukça sağlam bir telefon. Testlerde -15 derecede 12 saat çalışmayı başaran cep, 3 inç'lik bir dokunmatik ekrana, Wi-Fi ve HSDPA bağlantısına, A-GPS, 5MP kamera, microSD ile genişletilebilir bellek, Bluetooth, USB özelliklerine sahip.

Android 4.0 ile çalışan Xperia active, hem modern, hem de sağlam bir cep arayanlar için iyi bir seçenek.

Okuyucu Yorumları