"Kaybettim; yardım edin!" planı ters tepti!

Tüm parasını kaybettiğini iddia eden kadının internet planı, beklediği gibi bitmedi!

"Kaybettim; yardım edin!"

Loto gibi şans oyunlarını kazanmanın oldukça düşük bir ihtimal olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğu söylenebilir. Ancak yine de bu küçük ihtimal, insanların şanslarını denemelerine engel olmuyor.

ABD'nin Powerball loto çekilişinde şansını deneyen kişilerden biri de, Tennessee'den Cinnamon Nicole'du. Vibe'ın haberine göre bu kadın, bol miktarda bilet aldığını söylüyordu.

Her ne kadar kendi eyaletinden biri büyük çekilişi kazanmış olsa da, Nicole şanslı kişilerin arasında yer almıyordu. Ve ilginç bir şekilde, parasını geri almaya karar verdi. Bu amaçla başlattığı ve şu anda kapatılmış olan, bir GoFundMe sayfası ile isteğini duyurdu. GoFundMe sözcülerinin söylediğine göre bu kampanya, kullanım şartlarını ihlal ettiği gerekçesi ile kapatılmıştı. Ancak bir internet kullanıcısı sayfanın görüntüsünü almayı başardı. Sayfada yazanlar şu şekildeydi: "Lütfen bana ve aileme, tüm kaynaklarımızı tükettiğimiz için yardım edin. Bütün paramızı loto biletlerine harcadık. Ve şimdi acil nakde ihtiyacımız var. En az 1.00 dolarlık küçük bağışınızla, bir beğeni ve bir paylaşımla, bu kaybın etkisinden kurtulabileceğimize ve büyük kazanmak için bir servet daha harcayabileceğimize eminim. LÜTFEN, yardıma ihtiyacı olan bir aileye yardım etmeyecek misiniz. ŞİMDİ BAĞIŞ YAPIN."

Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde Nicole'ün sözleri pek çok kişiyi etkilemiş durumda. Bu sayfa, ortadan kaybolmadan önce 800 dolar bağış toplanmıştı.

Tabii ki Nicole'ün herhangi bir Powerball bileti satın aldığının (veya gerçek bir insan olduğunun) kanıtı yok. Kendisinin, internetin avantajlarından faydalanmaya çalışan bir fırsatçı olma ihtimali de az değil.

Bu arada, GoFundMe'nin söylediğine göre Nicole için yapılan bağışların tamamı, sayfanın kapatılması ile beraber iade edilmiş.

Okuyucu Yorumları