"Kayıp Cennet" LG teknolojisiyle sergileniyor

İstanbul Modern'de "Kayıp Cennet" LG teknolojisiyle sunulyor. İşte ilgi çekici bir kültür etkinliği

"Kayıp Cennet" İstanbul'da

LG Electronics; çevre konusundaki duyarlılığını, geliştirdiği çevre dostu teknolojilerin yanı sıra bu alandaki kültür-sanat aktivitelerine verdiği destekle de sürdürüyor.

Bu kapsamda LG, İstanbul Modern'de sanat, doğa ve teknoloji ilişkisinin ele alındığı Kayıp Cennet Sergisi'nin teknoloji sponsorluğunu üstleniyor. Digital medya ve videolardan olaşan Kayıp Cennet Sergisi 24 Temmuz 2011 tarihine kadar ziyaret edilebilinir. Sergide doğayla ilgili konular üzerinde duran, endüstrinin ve teknolojinin çevreye olan etkilerini inceleyen 21 sanatçı ve bir ortak proje yer alıyor.

Sergi, çağdaş sanatçıların, teknolojiyi kullanma biçimlerini, doğaya, hayvanlar dünyasına ve son yıllarda dünyayı etkileyen önemli ekolojik değişimlere dair bir dizi güncel konuya yaklaşımlarını mercek altına alıyor.

Serginin teknoloji sponsorluğunu üstlenmekten büyük gurur duyduklarını ve bu desteğin LG Electronics'in doğa ve teknoloji ilişkisine olan hassas yaklaşımını yansıttığını belirten LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho; "LG olarak, çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu konudaki sorumluluğumuzu çevre dostu telefonlar, monitörler ve solar enerji ile çalışan klimalar üreterek, sera gazı emisyonlarını 14 milyon ton azaltmaya yönelik projeleri hayata geçirerek yerine getiriyoruz. Doğa ile teknoloji ilişkisinin her firmanın kurumsal bilincinde yer alması gerekiyor. Bu anlamda; teknoloji sponsorluğunu üstlendiğimiz ve çevre konusunda toplumda bilinç yaratacağına inandığımız Kayıp Cennet Sergisi bizim için de büyük önem taşıyor" dedi.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları