Kayıp telefon balığın karnından çıktı...

İş adamı, balıkçı, balık ve cep telefonu... Bu dörtlüyü bir araya getiren olaya çok şaşıracaksınız.

Denizden telefon çıktı!

Andrew Cheatle adlı bir iş adamı, deniz kıyısında köpeği ile oynarken bir ara telefonunun cebinde olmadığını fark etti. Her yeri aramasına rağmen telefonunu bulamayan Cheatle sonunda kaybolduğuna ikna olarak evine döndü. Yine de umudunu kaybetmeyen Cheatle belki cevap veren olur umuduyla eski telefonunu aramaya devam etti. Aradan birkaç gün geçtikten sonra kız arkadaşı ile yeni bir telefon almak için alış verişteyken, kız arkadaşının cep telefonu çaldı. Arayan Cheatle'ın eski numarasıydı.

Telefondaki adam, bu sabah yakaladığı bir morina balığının karnında telefonu bulduğunu ve içerisindeki SIM kartı kendi telefonuna takarak bu numarayı aradığını söyledi. Cheatle önce balıkçıya inanmadı ama yine de buluşmayı kabul etti. Buluştuğunda gerçekten de birkaç gün önce kaybettiği telefonun balıkçının ellerinde olduğunu gördü. Balıkçı 11 kg ağırlığında ve boyu bir metreden biraz uzun bir morina balığı avladığını ve karnında bu telefonun yanı sıra plastik parçalar ve bir çay kaşığı da bulduğunu söyledi.

İşin ilginç kısmı ise, telefonun kuruduktan sonra tekrar kullanılabilir hale gelmesiydi. Merak edenler için söyleyelim; telefon bir Nokia 1600...

Okuyucu Yorumları