Kendi gitti, şarkılardı USB bellekte kaldı...

Michael Jackson ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Belki de USB belleğimizde demeliydik...

Michael Jackson USB'de!

Müzik dünyasını ani ölümüyle yasa boğan Michael Jackson hepimizin hayranlıkla izlediği bir sanatçıydı. Sadece şarkılarıyla değil, dans figürleri ile tarih sayfalarına adını altın harflerle kazıyan Jackson'ın ardından internet dünyası da önemli bir veri trafiğine sahne oldu.

Ani ölümün ardından, Sony'nin yaklaşık 2 yıl önce piyasaya sürdüğü ilginç bir USB bellek de bir anda tekrar ilgi odağı oldu. Bu USB bellekte Sony, sanatçının 1982 yılında çıkardığı Thriller albümünün 2007 yılında 25. yıldönümü için yapılan versiyonunu sevenlerine ulaştırıyor. 25. yıldönümü versiyonunda 9 hit, 8 bonus şarkı ile satılacak Micro Vault'ta ayrıca Beat It, Billie Jean ve Thriller'ın uzun versiyon videoları da mevcut.

Eğer sizde böyle bir arşiv ile 2 GB boyutundaki Flash disklerden birine sahip olmak isterseniz bu bağlantıdan limitli bir şekilde satışa sunulan ürün için siparişte bulunabilirsiniz.

Flash diskler iki renk seçeneği ile piyasaya sürülüyor. Siyah ya da yeşil... Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu bellek 2 yıl önce piyasaya sürülmüştü; Jackson'ın ölümünün ardından alelacele hazırlanmış bir "pazarlama utancı" değil...

Okuyucu Yorumları