Kendini 1 saniyede onaran iPhone ekran filmi!

iPhone için üretilen bu ekran koruyucusu, kendini onarma hızıyla şaşırtıyor!

1 saniyede iyileşiyor!

iPhone'a özel kendi kendini onaran kılıf üreten Innerexile'ın yeni ekran koruyucusu, eskisinden de etkileyici. Önceki teknoloji hafif çizikleri yaklaşık yarım dakikada kapatabiliyordu. Yeni ekran koruyucusu ise bunu sadece 1 saniyede yapabiliyor.

Innerexile'ı yeni ekran koruyucusunun kendi kendini onardığına şahit olmak için dikkatinizi toplamanız gerekiyor. Çiziklerin nasıl kapandığınız Engadget'ın pirinç fırçayla yaptığı yukarıdaki testte izleyebilirsiniz.

Peki bu ekran koruyucu nasıl çalışıyor?

Koruyucunun üzerinde yapışkan benzeri bir sıvıdan oluşan mikrokapsüller bulunuyor. Yüzey hasar gördüğünde sıvı, boşlukları hızla dolduruyor böylece ekran koruyucuyu veya kılıfı çizdiğinizi anlamıyorsunuz bile.

Innerexile'ın yeni "Self-repair screen protectors" koruyucuları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus için sunuluyor. 0,2 mm kalınlığındaki ürünler, parmak izini engelleyen bir kaplamaya sahip ve 3D Touch'ı destekliyor. 2kg'a kadar pirinç fırça darbelerine dayanıklılık gösteren ekran koruyucu, önceki sürümüne göre iki kat daha güçlü ve LG G Flex 2'nin arka kapağından en az dört kat daha dayanıklı.

iPhone 6S ekran koruyucusu, Amazon'da 23,99 dolardan satılırken iPhone 6S Plus sürümü için 2 dolar fazlasını ödemeniz yereli oluyor. İki ürün de iPhone 6 ve 6 Plus'ı destekliyor. Ürünün kılıf modeli ise Kasım ortasında duyurulacak.

Okuyucu Yorumları