Key ödemelerinde dolandırıcılık!

Key ödemeleri başlamışken kullanıcı bilgilerini çalmaya yönelik bir e-posta da yayılmaya başladı!

Yeni bir tehlike!

Hacker'lar gene iş başında. Bu sefer hedefleri "Key" ödemelerinden ne kadar almak istediğini öğrenmek isteyen vatandaşlar.

Bir spam mail ile sizi www.keyodemeleri.com yönlendirdiğini iddia eden mail, aslında sizi fake bir site olan www.keyodemelerl.com'a yönlendiriyor. Mailde "Eğer bir programı bilgisayarınıza indirip kurarsanız ödemelerde size öncelik sağlanacağı ve key ile bilgilerinize anında ulaşabileceğinizi" söylüyorlar. Fakat tabi bu büyük bir yalan. Asıl amaç yaşı ileri olan ve teknolojiden uzak olan vatandaşların, sitedeki trojanı bilgisayarlarına indirmelerini sağlayarak önemli bilgilerini çalmak.

CHIP Online olarak kullanıcılarımızı uyarıyor ve bu e-postayı hemen silmelerini öneriyoruz. Şu anda yönlendirilen site kapatılmış görünmesine rağmen tekrar açılmayacağının garantisi yok!

İşte kandırmaya yönelik e-postanın metni

Kandırmaya yönelik e-postanın metni aşağıdaki gibi:


KEY ödemeleriyle ilgili açılan sitemizde meydana gelen aşırı yoğunluk sebebiyle meydana gelen kilitlenme dolayısı ile vatandaşlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda hazırlamış olduğumuz program sayesinde KEY ödemeniz ile ilgili bilgilere anında ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bu program sayesinde ACİLİYET BAŞVURUSUNDA bulunan vatandaşlarımıza yapılacak olan ödemeler (kısıtlı kontenjan) daha yakın bir tarihe alınacaktır.

Programı indirmek için burayı tıklayınız.Veya sitemize bağlanmak için HTTP://WWW.KEYODEMELERl.COM/

Okuyucu Yorumları