KHÜ'den 6. Bilişim Teknolojileri Şenliği

Her yıl düzenli olarak yapılan Kadir Has Üniversitesi Bilişim Şenliği bu yıl 6. yaşını kutluyor.

Bilişim şenliği

Kadir Has Üniversitesi, teknolojinin kullanımını yaygınlaştırmak ve yeni teknolojileri gençlere tanıtmak amacıyla her yıl gerçekleştirdiği Bilişim Teknolojileri Şenliği'nin altıncısını düzenliyor.

Bilgisayar oyunları, oyun turnuvaları, sertifikalı ücretsiz eğitim seminerleri, söyleşi ve konser etkinliklerini ile son teknoloji ürünlerinin sergileneceği teknoloji firmalarının standlarının da yer alacağı şenlik, Bilişim Teknolojilerinin yaygınlaşmasına destek vermek amacıyla 2003 yılından bu yana yapılıyor.

Windows Vista ve Ofis 2007'deki Yenilikler, CEH - Certified Ethical Hacking (Etik Bilgisayar Korsanlığı), Flash Animasyon, Web'den Para Nasıl Kazanılır ve e-business/e-solution adı altında toplanan sertifikalı eğitimlerin yanı sıra firmaların özel sunumlarına da yer verilecek. Meraklıların bts.khas.edu.tr adresinden ücretsiz kayıt olabilecekleri eğitimlere 16-25 yaş grubundaki herkes katılabilir. Eğitim sonunda sertifika verileceği gibi eğitime katılanlar arasında yapılan çekilişlerde kursun devamına eğitim merkezlerinde devam etme şansını yakalamak da mümkün olabilecek.

Kadir Has Üniversitesi, 6.Bilişim Teknolojileri Şenliği'ni, 6-7 Mayıs 2008 tarihleri arasında Cibali Merkez Kampüsü'nde gerçekleştirilecek. 11.00-19.00 saatleri arasında açık olacak ve iki gün sürecek olan şenlikte sertifikalı-ücretsiz eğitim seminerleri düzenlenecek. Şenliğe ve eğitim seminerlerine katılım herkese açık ve ücretsiz.

6.Bilişim Teknolojileri Şenliği, çekilişle birçok hediyenin de dağıtılacağı, elektronik dans müziğinin Türkiye'deki kahramanı olarak gösterilen Bedük'ün konseri ile sona erecek.

Açılış : 6 Mayıs 2008, Salı
Saat : 10:00
Yer : Kadir Has Üniversitesi, Cibali Merkez Kampüsü

Okuyucu Yorumları