Kibrit Kutusu Büyüklüğünde Walkman

Sony’nin sadece bir kibrit kutusu büyüklüğündeki Network Walkman’i NW-MS70D, Nisan ayından itibaren 450 Euro fiyatla satışa sunulacak.

Kibrit Kutusu Büyüklüğünde Walkman

Sony’nin yeni Network Walkman’i 5 x 3.5 x 1.8 cm ölçüleri ile oldukça küçük ve sadece 33 gramlık ağırlığı ile çok hafif. NW-MS70D’nin titanyum kasası ise, on taneden fazla müzik CD’sinin saklanabileceği 256 MByte kapasiteli bir hafızayı koruyor. Cihazın hafızası ayrıca, sahip olduğu Memory Stick Duo yuvası sayesinde toplam 348 MByte’a kadar arttırılabiliyor.

Ürün ile beraber sunulan yazılım Sonic Stage, dijital müzik dosyalarını yönetiyor ve bunları USB bağlantı noktası üzerinden cihaza aktarıyor. Sıkıştırma tekniği olarak ATRAC3plus kullanılıyor. Ayrıca kullanılan “Magic Gate” teknolojisi ise lisans koruması altında olan çalışmaların çoğaltılmasını engelleme konusunda yardımca olacak.

Pil, 90 dakikalık bir şarj süresinden sonra 20 saat aralıksız müzik keyfi sunuyor. Network Walkman, kulaklığı aynı zamanda bir boyun askısı olarak işlev gördüğü için boyunda da taşınabilir. NW-MS70D ile beraber gerekli yazılımlar, stereo kulaklık, Docking Station, USB kablo ve çanta sunuluyor.

Okuyucu Yorumları