Kim korkar hırsızdan?

Özellikle yaz aylarında pencereleri açık bırakarak uyuyanlardan mısınız?

Penceresi açık uyuyanlara

"Günümüzde güvenlik sistemlerinin lüksten çok zorunluluk olduğunu" belirten Next&Nextstar, sunduğu kablosuz alarm sistemi sayesinde siz tatilde ve uykudayken evinizi güvence altına almaya aday.

Metropollerde yaşayan insanların artık ihtiyaçları haline geldiği belirtilen güvenlik sistemlerinin, komşularını bile tanımayan yeni neslin en iyi koruyucusu durumunda olduğu belirtiliyor. Next güvenlik sistemlerinin, apartmana giren çıkanı takip edemeyen ve hırsız tehdidi altında olduğunu düşünenlerin bir numaralı tercihi olduğu iddia ediliyor. Kullanıcının rahat kullanımı düşünülerek üretildiği belirtilen Next güvenlik sistemleri, telefon ile birkaç tuşa basarak dünyanın herhangi bir yerinden sistemi yönetebilmenizi, üzerine bağlı aygıtları kontrol edebilmeyi ve de o anda ortamdaki sesleri alabilmenizi sağlıyor. Ayrıca tüm işlemleri, gerek telefonda gerekse cihaz başında duyacağınız Türkçe sesli cevaplama sayesinde basitçe gerçekleştirebilmenize olanak sağlıyor.

32 adet kablosuz detektör ilave edilebilen Next güvenlik sistemi, sadece hırsızlık için değil, yangın veya diğer acil durumlar için de programlanabilme özelliğine sahip. Next güvenlik sistemi, bir merkez gözlem istasyonundan takip edilebileceği gibi dilenirse 4 numaraya kadar kişisel ihbar da yapabilme kapasitesine sahip. Next güvenlik sistemi ile birlikte; 2 adet hareket dedektörü, 1 adet kapı sensörü, 2 adet uzaktan kumanda ve sistemi kurabileceğiniz diğer aparatları da kutuda kullanıcıya sunulmakta. Alıcısı için tavsiye edilen satış fiyatının 460 TL+KDV olduğu belirtiliyor.

Okuyucu Yorumları