Kingmax Markası yeniden Türkiye pazarında

Hafıza Kartı üreticilerinden Kingmax, Minitek Teknoloji ile yeniden Türkiye Pazarına girdi.

Kingmax Türkiye'de

Minitek Teknoloji, Kingmax'ın KingDisk serisinden KingDisk Micro, Mini, MMC SD kartları ile USB Flash ürünlerini, cep telefonu ve bilgisayar kullanıcılarıyla buluşturmaya başladı.

Minitek Genel Müdürü, Erol ÖZKÜR, Micro SD kartların Cep telefonu sektöründe önemli bir yer edindiğini ifade ederek KingDisk serisiyle öncelikli hedef kitlelerinin cep telefonu kullanıcıları olduğunu belirtti. Özkür: "Hafıza Kartı konusunda piyasada yer alan isimsiz veya istikrarsız ürünler tüketicilerde akıl karışıklığına neden olarak doğru ürün seçimini güçleştiriyor. Dayanıklılık, özellik ve garanti konularında tüketiici sorunlarla karşılaşıyor. Minitek Teknoloji olarak, KingDisk ürünlerini tüketicilere ömür boyu garantili sunuyoruz. Ayrıca servis ve hizmetlerimizde de satış kanalının, rekabet, memnuniyet ve farklılık beklentilerine göre hareket ediyoruz." dedi.

KingDisk serisi Micro'larda, PDA kullanıcılarının ilgi gösterdiği 4 GB, USB Flash'lerde ise 34 mm uzunluğunda, 12 mm eninde, 2 mm kalınlığındaki Super Stick modelleriyle dikkat çekiyor. Super Stick Vista Ready Boost teknoloji özelliğinin yanı sıra, şifre özelliği de taşıyor. Ürün,askılık hediyesiyle satışa sunuldu. Geçtiğimiz Kasım ayında faaliyete geçen Minitek, Kingmax ürünlerinden Ocak ayından bu yana 52,000 adet satarak Türkiye Bellek pazarına ciddi bir giriş gerçekleştirdi.

Bilgi:
Minitek Teknoloji
Tel: (212) 267 40 11

Okuyucu Yorumları