Kingston'dan Data Traveler Mini-Migo

Kingston, Data Traveler Mini-Migo Sürümü ile popüler USB ailesini büyütüyor.

DT Mini-Migo

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston, Data Traveler Mini-Migo Sürümünü piyasaya sundu. Kingston minyatür USB Flash sürücü ailesine en son eklenen ve Migo Software şirketinin (OTCBB:MIGO) güçlü teknolojisini kullanarak tüketicilere bir PC'yi benersiz şekilde kişisel iş istasyonlarına dönüştürebilme yeteneği veren Migo yazılımlı DataTraveler Mini, bu özelliğiyle pazarın en pratik ve özelleştirilebilen çok fonksiyonlu USB sürücüsü.

USB Flash sürücülerin sürekli artan popülerliğinin, bu sürücüleri öğrenciler, tüketiciler ve hatta tek bilgisayarlı aileler için vazgeçilmez kıldığını söyleyen Kingston Flash Bellekler Ürün müdürü Joe Teng, "Migo yazılımlı Yeni DataTraveler Mini, kendine has bir karakteri olan bir ultra mini, kişisel depolama cihazı. Kolaylıkla bir anahtarlığa takılabilir veya bir kordona tutturulabilir." dedi. Teng, bu ürünün kişisel fotoğraf, ev ödevleri ve hatta emaillerin taşınabilmesi ve depolanabilmesi için mükemmel bir ürün olduğunu da sözlerine ekledi.

0.70 x 1.42 x 0.40 inch'lik ölçüleriyle yeni Migo yazılımlı DataTraveler Mini geleneksel USB sürücülere göre çok renkli bir alternatif. Kapasitelerine göre üç farklı renge sahip Migo yazılımlı Data Traveler Mini, 512 MB kapasitede kırmızı, 1 GB kapastede mavi ve 2 GB'lık kapasitede lila renkleriyle satışa sunuluyor. Kaydırılarak geri çekilebilen USB bağlantısı ve başlıksız dizaynı, taşıma sırasında kayıpları önlüyor.

2 GB'lık versiyon Şubat ayında satışa sunulacak

2 GB'lık versiyon Şubat ayında satışa sunulacak

Kingston'ın USB Flash Sürücü ailesine en son eklenen Data Traveler Mini-Migo Sürümü, Migo yazılımı ile destekleniyor ve bu yazılım kullanıcılara herhangi bir PC'den kişisel çalışma alanlarına benzersiz dönüşüm yeteneği sağladığı gibi onu USB sürücüler içerisinde en kullanışlı ve en çok fonksiyonlu USB sürücü yapıyor.

Verileri otomatik olarak senkronize eden, versiyonların güncel kalmasını sağlayan ve diğer sistemlerde kişisel hiçbir veri izi bırakmayan Migo yazılımına sahip Data Traveler Mini, tüketiciye farklı Pc'lerde güvenle çalışma özgürlüğü sunuyor. Kingston, daha önce de 2005 Temmuz ayında Migo teknolojiye sahip Data Traveler II – Migo USB ürününü piyasaya sürmüştü.

Migo yazılımlı Data Traveler Mini, Microsoft Outlook Express 5.0 ve üzeri versiyonlar ile birlikte Mozilla Thunderbird 1.5.0.5 ve üzeri versiyon kullanıcılarını destekliyor. Microsoft Internet Explorer ayarları, favor listeleri, cookiler ve tarihçe kayıtları sürücü üzerinde depolanabiliyor. Daha önce üzerinde çalıştırıldığı ve senkronize edildiği herhangi bir bilgisayara yeniden takıldığında, gerekli olan tüm yerlerde senkronizasyon ve gücellemeleri otomatik yapıyor.

M512 MB ve 1 GB kapasiteli Migo yazılımlı DataTraveler Mini sürücülere lider perakendecilerden ve büyük online satış sitelerinden ulaşabilirsiniz. 2 GB'lık Migo yazılımlı DataTraveler Mini ise Şubat ayının ortasında satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları