Kingston'dan Yeni Ürünler

Kingston Taipei Computex 2006 fuarında yepyeni ürünlerini beğeniye sunuyor.

Kingston'dan Yeni Ürünler

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, 6-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek Computex Taipei 2006’da, bellek ve flash ürünleri serilerine yeni katılan, heyecan verici ürünlerini sergileyecek.


Son teknolojiyi temsil eden Kingston ürünleri

Bellek Modülleri

Mükemmel ürün performansına ve güvenilirliğine kendini adayan Kingston, HyperX DDR2 1000/1066 MHZ ve Kingston ValueRAM DDR2 667/800 MHz ve Fully Buffered DIMM modüllerinin de içinde yer aldığı en yeni bellek ürünlerini görücüye çıkaracak.

Flash Bellekler

Kingston, sürekli gelişen Flash bellek pazarını desteklemek üzere daha hızlı, daha geniş kapasiteli Flash bellek ürünlerini de sergileyecek. Küçük, taşınabilir ve depolama gereksinimi yüksek cihazlar için üretilen yeni microSD, miniSD ve MMCmobile kartlarla birlikte Kingston’un ödüllü ürünü DataTraveler USB Flash sürücüler de Kingston standında olacak.

Kingston’un İlk Kez Vitirine Çıkaracağı Ürünler

DataTraveler Mini ve Mini Fun

Kingston’un yeni yüksek hızlı USB Flash sürücülerinden DataTraveler Mini serisinde iki yeni model, DataTraveler Mini ve DataTraveler Mini Fun vitrindeki yerlerini alacak. Benzersiz tasarımları ve yüksek kapasiteleri ile bu yeni ürünler, dijital yaşam biçimini benimsemiş, fotoğraflarını, müziklerini ve dökümanlarını gittiği heryere taşıyabilmek için kişisel, şık ve fonksiyonel depolama cihazı arayan tüketiciler için mükemmel bir çözüm.

Bir anahtardan daha küçük olan DataTraveler Mini’nin renkli tasarımında, hareketli ancak çıkmayan bir başlık da yer alıyor ve bu küçük ebatların içine 1 GB’a kadar dosya sığdırılarak taşınabiliyor.

Farklı renklere ve 1 GB’a kadar depolama kapasitesine sahip Data Traveler Mini Fun ise, taşınabilir depolama çözümünü üzerinde taşımak, biriktirmek veya ticaretini yapmak isteyenler için zekice tasarlanmış yüksek hızlı bir USB Flash sürücüsü.

Compact Flash Ultimate 133x

Kingston’un CompactFlash Ultimate serisi, fotoğrafçılara yüksek çözünürlüklü imajlar için ultra hızlı depolama çözümü sunuyor. 23 MB/saniye okuma ve 20 MB/saniye yazma hızı ile 133x seviyesine çıkabilen bu kartlar profesyoneller için. Kartların 2 ve 4 GB’Lık dev depolama kapasiteleri ile dijital fotoğrafçılar RAW, JPEG ve TIFF dosyalar için ihtiyaç duydukları kapasiteye de sahip oluyorlar.


MiniSD ve MMCmobile

Kingston, gelişmiş mobil telefonların sürekli artan depolama ihtiyaçlarını desteklemek üzere daha geniş kapasiteli miniSD ve MMCmobile Flash bellekler üretiyor. Kingston 2 GB’lık bellekleri piyasaya sunuyor.


8 GB CompactFlash Elite Pro

Kingston, büyük kataloglar üretmek veya diğer ticari amaçlarla kullanmak üzere, stüdyo, portre ve katalog çekimi yapan fotoğrafçılar için ideal bir seçim olarak piyasaya sunduğu yeni 8 GB’lık ürün ile CompactFlash Elite Pro kartları serisini daha da genişletti.


Çok sıkı üretim ve %100 test politikalarına dayanan Kingston’un, 5 yıllık garanti ile satışa sunulan DataTraveler USB sürücüleri hariç, tüm ürünleri ömür boyu garanti özelliğine sahip. Computex Taipei’ye katılacak teknoloji tutukunları, Kingston ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için B501 Hall 1’de yer alan Kingston standını veya web sitesini ziyaret edebilirler.

Okuyucu Yorumları