Kingston, düşük gecikme süreli DDR2 bellek modülle

Kingston ultra düşük gecikme süreli ürün serisini genişletti ve PC tutkunları için düşük gecikme süreli DDR2 bellek modüllerini piyasaya sürdü.

Kingston, düşük gecikme süreli DDR2 bellek modülle

Yüksek kapasiteli modüller ve kitler, günümüzün bellek canavarı oyunları ve uygulamaları için ideal.

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, Ultra Düşük Gecikme Süreli DDR modüllerini, Düşük Gecikme Süreli DDR2 bellek modülleri ile daha da genişletti. HyperX 400 MHz (PC3200) CL2 DDR modül spesifikasyonları, 1 GB ‘lık modül ve 2 GB’lık kit bellek konfigürasyonlarını 2-2-2-5-2-1 gibi daha düşük gecikme süreleriyle desteklemek için güncellendi. HyperX 800-MHz (PC6400) CL4 DDR2'ler de, 512 MB, 1 GB modülleri ve 1 GB, 2 GB kit bellek konfigürasyonlarını 4-4-4-12 ile desteklemek üzere güncellendi.

Kingston HyperX modülleri bellek parametrelerini optimize ederek, sistemlerinin performansını maksimum seviyeye çıkarmak isteyen ateşli oyun ve PC tutkunları için dizayn edildi. Şimdiki ve gelecekteki DDR2-tabanlı platformlar, Kingston Technology tarafından sunulan Düşük Gecikme Süreli DDR2 modüllerle, operasyonelliği daha da artmış headroom’ların habercisi.

“2-2-2- süreleri, günümüz AMD tabanlı masaüstü sistemlerinde yüksek yoğunluk ve düşük gecikme süresi konfigürasyonlarını birarada isteyen oyun tutkunları için yeni DDR400 Ultra Düşük Gecikme Süreli HyperX’i en ideal modül yapıyor.” diyen Kingston Senior Teknoloji Müdürü Mark Tekunoff, piyasada varolan en yeni oyunlar ile ve daha sonra uç teknolojiye sahip PC’lerin pazara gelmesiyle, HyperX 2-GB belleklerin, uzman kullanıcılar için vazgeçilmez konfigürasyon olacağını da sözlerine ekledi.

Kingston mühendisleri HyperX modülleri, montajlanmış ve en yüksek performans için test edilmiş modül bileşenlerini dikkatlice seçerek tasarladı ve oluşturdu. Modüller bir ısı dağıtıcısıyla montajlanarak en üst seviye hızlarda test edildi. Tüm Kingston modülleri, %100 test ediliyor ve ömür boyu garanti ile tüketiciye sunuluyor, bu da Kingston’un en son teknolojiyi sunma taahhüdüne bağlılığını gösteriyor.


Kingston Ultra Düşük Gecikme Süresi Özellikleri

• 184-pin Unbuffered DDR modüller
• PC3200 400 MHz ayarları: 2-2-2-5-1
• Voltaj: 2,7 V
• Optimum performans için ASUS P4C800-Deluxe, Abit NF7-S ve DFI LanParty UT NF4 SLI-DR üzerinde test edilmiştir.


Kingston Düşük Gecikme Süresi Özellikleri

• 240-pin Unbuffered DDR modüller
• PC2-6400 800 MHz ayarları: 4-4-4-12-1
• Voltaj: 2,0 V
• Optimum performans için ASUS P5WDG2-WS ve ASUS P5WD2-Premium üzerinde test edilmiştir.

Okuyucu Yorumları