Kingston microSd 1 GB piyasada

Kingston büyüyen cep telefonu çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek 1 GB microSD hafıza kartını piyasaya sürdü.

microSd 1 GB piyasada

Kingston, microSD hafıza kartı serisine eklediği yeni 1 GB kart ile kapasitesini arttırdı.

Arttırılan kapasite ve format, mevcut cep telefonları ve başta MP3 oynatıcılar, video, daha yüksek çözünürlüklü kameralar ve mobil oyun içeren gelişmiş özellikleri desteklemek üzere daha fazla hafıza gerektiren yeni nesil çok işlevli cep telefonu kullanıcıları için üretildi.

Kingston Mobil Medya Ürün Müdürü Keyla Velazquez, "Yeni cep telefonları boyut olarak küçülüp işlevsellik olarak artarken microSD form faktörü oldukça popüler olmaya başladı. Yeni 1 GB kapasitelerle, tüketiciler adres defterleri, fotoğraflar ve veri dosyalarından birden fazla zil sesleri, video, müzik ve daha fazlasına kadar daha etkin bir şekilde yönetebilecektir." dedi.

Mobil Bilgisayar ve Depolama Endüstri Analisti Nicole D'Onofrio ise cep telefonu tüketicilerinin ince ve şık telefon tasarımlarıyla birlikte cep içeriği için artan depolama kapasitelerini talep ettiğinden microSD pazarında güçlü bir büyüme beklediğini söyledi.

Dijital eğlence yayıncıları ve yazılım geliştiriciler içeriklerini yeni medyada yayınlamak için ek değer ararken, Kingston özel içerik yükleme, paketleme ve lojistik başta olmak üzere eksiksiz içeriğe sahip kart hizmetleri sunuyor. Yeni 1 GB microSD kart, uzmanlaşmış dijital içerik hizmetleri için mevcut olan Flash hafıza ürün grubuna katılıyor.

Kingston microSD kartları, tam boyutlu bir SD kart olarak kullanım için bir Secure Digital (SD) adaptör ile birlikte veriliyor. Kaza eseri veri kaybına karşı koruma için adaptörün bir yerleşik yazma koruma düğmesi bulunuyor. Yeni 1 GB kapasiteli kartlar 512 MB ve 256 MB kartlara katılmaktadır. Kingston, mobil cihaz ve içerik gerektirdikçe daha yüksek kapasiteli mobil bellekler üreterek bu cihazları desteklemeye devam edecek.

Okuyucu Yorumları