Kingston Technology FB-DIMM ailesini genişletti

Kingston, Intel Dual-Core Xeon işlemcili sunucular ve Intel 5000 serisi Chipsetler ile bir arada kullanılmak üzere, FB-DIMM ailesini daha da genişletti.

Kingston Technology FB-DIMM ailesini genişletti

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, Intel tabanlı sunucuları desteklemek üzere, Fully Buffered DIMM (FB-DIMM) bellek modüllerini, DDR2 667-MHz hıza sahip yeni ürünü ile genişlettiğini duyurdu. Bellek ürünlerinin bağımsız lider üreticisi olarak, Kingston yeni nesil bellek teknolojisini destekleyecek en büyük kaynak olmayı sürdürmek üzere stratejik bir karar aldı. Intel ve endüstri için FB-DIMM belleklerin en büyük üreticisi ve tedarikçisi haline gelen şirketin FB-DIMM bellek modülleri, yeni Dual-Core Intel Xeon işlemcili sunucu platformlarını da destekleyecek.

İlgili teknoloji iş istasyonları ve sunucu platformları için yüksek hızlı ve yoğunluklu bellek çözümleri olan Kingston FB-DIMM modüller, bellek esnekliği ve daha fazla genişleme opsiyonu sunuyor. Bellekler ayrıca JEDEC standartlarıyla da uyumlu. FB-DIMM bellek mimarisi, her biri 8 çift sıralı bellek modüllünden oluşan 6 bellek kanalına kadar çıkabiliyor ve eş zamanlı işlemlerde iki kanalın aynı anda yazma ve okuma gerçekleştirmesine imkan tanıyor.

“Intel’in high-end sunucularında FB-DIMM teknolojisini kullanmak, gelişmiş esneklik, ölçeklenebilirlik ve daha yüksek kapasite anlamına gelirken, aynı teknoloji daha yüksek hız ve performans da sağlıyor” diyen Kingston Teknoloji Direktörü J.K. Tsai, Kingston’un başlıca OEM’ler için stratejik bir FB-DIMM tedarikçisi olduğunu, Kingston’un FB-DIMM ürünlerinin bütünlük ve kaliteyi işaret eden çözümler olduğunu söyledi.
FB-DIMM bellekler, Kingston mühendisleri tarafından geliştirilen özel platformlar ve test programları ile, FB-DIMM’lerin fonksiyonelliklerini ve spesifikasyonlar ile uyumluluklarını garantilemek üzere high-end Agilent testerlar üzerinde “Parametric”ve karakterizasyon testlerine tabi tutuluyor. FB-DIMM ömür boyu garanti, 7/24 teknik destek ve Kingston’u bellek konusunda lider yapan, efsanevi Kingston güvenilirliği ile kullanıcılara sunuluyor.

Kingston FB-DIMM Özellik ve Spesifikasyonları

• Optimum perfromans için 667 MHz’de test edilmiş
• 1,8 Volt operasyon
• Bellek performansını, etkinliğini ve zamanlama marjlarını artırmak üzere operasyonel olarak genişletilmiş
• Gecikme süreleri: 5-5-5

Okuyucu Yorumları