Kingston "Ultimate" Serisi Yenilendi

Kingston "Ultimate" Serisi, CompactFlash Hafıza Kartlarına yüklenen "Ontrack Data Recovery"yazılımıyla yenilendi.

Kingston "Ultimate" Serisi Yenilendi

Kingston, yazma hızını 133x'e yükseltiyor; daha yüksek kapasite isteyenler için yeni 8 GB kart ekledi.

Hafıza ürünlerinde bağımsız dünya lideri Kingston Technology Company, Inc., kartlara Ontrack's EasyRecovery Professional yazılımı 6.1 versiyonunu önceden yükleyerek CompactFlash hafıza kartı "Ultimate" serisini yenilediğini duyurdu. Profesyonel ve amatör fotoğrafçıları hedefleyen Kingston Ultimate Compact Flash kartlar serisine eklenen Ontrack® EasyRecovery™ Professional yazılımı, kaybolan dijital resimler için veri kurtarma imkanı sağlıyor. Ayrıca Kingston 2/4-GB CompactFlash Ultimate kartların sahip olduğu yazma hızını 100x'ten 133x'e çıkararak, aynı seriye yazma hızı 133x olan bir 8-GB kapasiteli kart da ekleyeceğini duyurdu.

Kaybolan veya yanlışlıkla silinen resimleri kurtarmak için tasarlananan Ontrack'in en yeni veri kurtarma yazılımı EasyRecovery Professional 6.1 versiyonu, daha fazla rahatlık ve daha iyi görüntü koruma sağlayarak resimleri kurtaran tam ve kullanımı kolay bir ara yüz sunuyor.

Fotoğrafların Compact Flash karta kaydedilme hızını Compact Flash kartın yazma hızı ile fotoğraf makinesinin hızı belirliyor. Kingston 2/4/8-GB CompactFlash Ultimate kartları (133x), fotoğraf makinesi sürekli görüntü aldığı için görüntüleri etkili şekilde yazıyor; böylece fotoğraf makinesinden hafıza kartına sürekli bir görüntüleme bilgi akışı gerçekleşiyor ve dijital fotoğraf makinesi sisteminin hızı ve fonksiyonelliği en üst seviyeye çıkıyor.

Yeni 8-GB, 133x'in eklenmesi ile CompactFlash Ultimate kart, daha gelişmiş görüntüleme uygulamaları kullanan ve hem ekstra depolama hem de yüksek kapasiteli hafıza kartı hızı isteyen fotoğrafçılara güçlü çözümler sunuyor. Yüksek performanslı eş dijital fotoğraf makineleri ile birlikte kullanıldığında Kingston 8-GB CompactFlash Ultimate kart okuma hızını 23 MB/sn'ye, yazma hızını 20 MB/sn'ye kadar çıkararak ultra hızlı aktarım sağlıyor.

Kingston Flash hafıza ürünleri yöneticisi Joe Teng "Daha hızlı ve daha etkili görüntü kurtaran yazılım profesyonel fotoğrafçılar ve başarılı amatörler arasında giderek yaygınlaşıyor." dedi.

Okuyucu Yorumları