Kingston, yeni ürünü microSD’yi piyasaya sundu

Daha yüksek kapasiteli miniSD, MMCmobile kartların da piyasaya sürülmesi ile, son teknoloji ürünü kablosuz cihazları optimize edebilecek bellek çözümleri çeşitliliği daha da arttı.

Kingston, yeni ürünü microSD’yi piyasaya sundu

Kingston Technology Co. Inc., yeni microSD ürününü ve daha yüksek kapasiteli miniSD ve MMCmobile kartları piyasaya sürerek, hızla büyüyen çok fonksiyonlu, akıllı telefon pazarına yönelik en büyük desteği verdi.

“Yeni çok fonksiyonlu mobil el cihazları henüz Amerikan pazarında da çok yeni ve Kingston, farklı formatlarda genişlettiği yeni bellek ürünleri ile bu ileri kablosuz cihazları desteklemek için hazır. “ diyen Kingston mobil medya ürün müdürü Keyla Velazquez, piyasada sayısız genişletilmiş kart platformu ve sayısız seçenek olduğunu, ancak tüketicilerin akıllı telefonlarını destekleyecek güvenilir kaynaklara ihtiyaç duyduğunu söyledi. Velazques, tüketicilerin mobil cihazlarını daha iyi kullanmak ve imaj, veri, müzik veya video gibi dosyalarına daha kolay ulaşmak için ihtiyaç duyacakları depolama çözümü için Kingston’a güvenebileceklerini de sözlerine ekledi.

PDAStreet/SmartPhone today yöneticisi James Alan Miller ise konuyla ilgili olarak “Mobil kullanıcılar için varolan ileri seviye servis ve özellikler ile aynı anda çok fazla depolama kapasitesi kullanmanız mümkün değil. Akıllı telefonlar dahil, sistem bellek gereksinimleri onlarca megabyte ile ölçülen el cihazlarından en iyi performansı almak için bellek kapasitesini arttırmak en önemli yöntem olmaya devam ediyor” dedi.

Yeni Ürün: microSD

Kingston’un yeni ürünü microSD, tam ebatlı bir SD kart gibi kullanılabilmesi için bir SD Adaptörü ile birlikte piyasaya sunuluyor. Kaza sonucu veri kayıplarını önlemek için adaptör üzerinde bir yazma-koruma düğmesi de mevcut. microSD ürün ailesinin ilk ürünü olan 256 MB’lık kartı daha yüksek kapasiteli yeni kartlar takip edecek.

Kingston microSD Özellik ve Spesifikasyonları

Kapasiteler : 256 MB
Ebat : 11 mm x 15 mm x 1 mm
Ratingler* : 8,8 MB/sec. read rate – 6,5 MB/sec. write rate
Çalışma ısısı : 0ºC - 60ºC
Depolama ısısı : -20ºC – 85 ºC
Ağırlık : 1,41 gr
Standartlar : SD Association standartlarıyla uyumlu
Taşınabilir : Ultra küçük tasarım
Çok yönlü : Adaptör ile birleştirildiğinde tam ebatlı bir SD kart gibi kullanılabilir.
Basit : Tak çalıştır kolaylığında
Güvenilir : Ümür boyu garantili


Daha Yüksek Kapasiteler: 1GB MMCmobile ve miniSD Kartlar

Çok fonksiyonlu telefonların yarattığı daha yüksek depolama kapasitesi gereksiniminin önceden farkına varan Kingston, MMCmobile ve miniSD kartlarının 1 GB’lık versiyonlarını da piyasaya sundu. Yeni 1 GB’lık kartlar, yeni nesil çok fonksiyonlu mobil cihazlar için yüksek depolama kapasitesi sunuyor.

Kingston halen belli fonksiyonlara sahip telefonlarda bellek artırımı için kullanılan standart SD ve MMC kartlara ek olarak, miniSD’den micro SD ve MMCmobile kartlara kadar çok geniş bir yelpazede, bellek genişletme ihtiyacı artan kablosuz cihaz üreticilerine mobil bellek çözümü sunuyor. Gelecekte daha gelişmiş kablosuz cihazlar pazara girdikçe, Kingston daha yüksek kapasiteli mobil bellekler üreterek bu cihazları desteklemeye devam edecek.

* Yukarıda sayılan kapasitelerin bir kısmı formatlama ve diğer fonksiyonlar için kullanılmıştır, depolama kapasitelerini ifade etmez. Ayrıntılı bilgi için lütfen Kingston.com/Digital_Media_Guide adresinde yer alan dijital ürün klavuzuna başvurunuz.

Okuyucu Yorumları