Kingston’dan Intel sertifikalı bellekler

Kingston, Intel tabanlı sunucular için, sertifikalı ValueRAM Modül serisini piyasaya sundu. Üzerinde “I” harfi bulunan özel dizaynlı ValueRAM’ler, ValueRAM server bellek müşterilerine ekstra kolaylık ve kalite güvencesi sağlıyor.

Kingston’dan Intel sertifikalı bellekler

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, Intel Bellek Sertifikasyon programına katılımın bir parçası olarak, halen piyasada bulunan ValueRAM ürün yelpazesini, “I” harfi ile dizayn edilmiş yeni ValueRAM’ler ekleyerek daha da genişletti. “I” harfini üzerinde taşıyan modüllerin Intel tabanlı sunuculara uyumluluğu, Intel’in yetkili sertifikalandırma grubu tarafından onaylandı.

Sunucuların kurumlar için çok kritik sistemler olduğunu, kısa süreli sunucu kesintilerinin bile şirketlere büyük maliyetler doğurduğunu söyleyen Kingston teknoloji müdürü Louis Kaneshiro, Intel sunucu ana kartları için dizayn edilen ValueRAM modülleri ile müşterilerin sunucuları için ihtiyaç duydukları ValueRAM’leri kolaylıkla diğerlerinden ayırt edebileceklerini söyledi. Kaneshiro ValueRAM arayan müşterilerin, numaralandırma şemalarında sadece parça numaralarının sonundaki “I” harfine bakmalarının yeterli olacağını da dile getirdi.

Bu yeni numaralandırma şemalarından önce, müşteriler Intel onaylı parçaları kontrol etmek için Intel Web sitesini ziyaret etmek zorunda kalıyordu. Şimdi, “ValueRAM “I” siparişi veren müşteriler, stok kodlarının sonundaki “I” harfi sayesinde, aldıkları parçaların, Intel uyumlu bellek listesinde olduğundan emin olabiliyorlar.

Kingston’un sunduğu ömür boyu garanti özelliği ve karşılaştırmalı testler ile desteklenen bu yeni parçalar hem Intel’in hem de Kingston’un teknik hizmetlerinden de faydalanacak.

Okuyucu Yorumları