Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Tanıtıldı!

Dedikodular gerçeğe dönüştü ve Apple, kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı tanıttı!

Kırmızı iPhone 8 artık gerçek!

Dedikodular doğru çıktı ve Apple, iPhone 8 ile iPhone 8 Plus'ın kırmızı bir sürümünü tanıttı.

(PRODUCT)RED Special Edition iPhone'lar'ın renk dışında iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'tan hiçbir farkı yok. Apple'ın pazarlama bölümünden gelen açıklamaya göre yeni telefonlar, HIV ve AIDS'in yayılmasına karşı savaşmak için bizlere bir fırsat sunuyor. (RED) CEO'su Deborah Dugan, AIDS ve HIV ile mücadele etmek için Apple'ın son 11 yılda 160 milyon dolardan fazla bağışta bulunduğunu söylüyor.

Kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Tanıtıldı!

iPhone X'in kırmızı renkli bir sürümü yok ancak kırmızıya yakın bir iPhone X için yeni tanıtılan iPhone X Leather Folio kılıfı tercih edebilirsiniz. Kılıf, 10 Nisan'dan itibaren 99 dolara satışa sunulacak.

PRODUCT(RED) ile Kırmızıya İlk Boyanan, iPhone 7 İdi

PRODUCT(RED) ile Kırmızıya İlk Boyanan, iPhone 7 İdi

Geçen sene Mart'ta çıkan iPhone 7, PRODUCT(RED) ile kırmızıya bürünen ilk iPhone idi. Ancak iPhone 7 beyaz ve kırmızıdan oluşurken bu seneki iPhone 8, kırmızı ve siyah renklerine yer veriyor. Apple'ın (RED) ile ortaklığı, 2006'da kırmızı iPod Nano ile başlamış ve yıllar içinde diğer kırmızı cihazlarla devam etmişti.

Üzerinde (PRODUCT)RED yazan Apple ürünlerini satın almak, HIV / AIDS Küresel Fon'una katkıda bulunmanız anlamına geliyor. Yeni kırmızı iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, 10 Nisan'dan itibaren "belirli ülke ve bölgelerde" çevrimiçi olarak satışa sunulacak, 13 Nisan'da ise mağazalarda bulunabilecek. Kırmızı iPhone 8'in fiyatı 699 dolar, kırmızı iPhone 8 Plus'ın fiyatı ise 799 dolar olarak belirlendi.

Okuyucu Yorumları