KitKat, hangi cebe, ne zaman geliyor?

Android'in son sürümünün cebinize ne zaman geleceğini bilmiyorsanız, işte bilmeniz gerekenler!

Ne zaman KitKat'lanacaksınız?

Android'in son sürümü KitKat, piyasaya çıkalı yaklaşık 1.5 ay oldu. Geçtiğimiz günlerdeyse cep üreticileri, işletim sistemine geçişle ilgili son planlarını açıkladılar. İşte Android üreticilerinin en son Android 4.4 KitKat planları.

Motorola: Droid Maxx ve Moto G serisindeki tüm cepler, en geç Ocak 2014'te KitKat'a yükseltilecek. Moto X kullanıcıları güncellemeyi zaten almış durumdalar. Droid Ultra, Droid Mini, Droid Razr, Electrify, ve Atrix gibi ceplerin de gelecekte güncellenme ihtimalleri var.

HTC: Firmaya göre HTC One, Ocak ayının sonunda KitKat'a güncellenecek. Cebin Google Play sürümü KitKat'a güncellenmişti. HTC One Mini, HTC One Max ve HTC Droid DNA ise HTC One'ın güncellenmesinin ardından 4.4'e yükseltilecek.

Google: Nexus 4, Nexus 7 ve Nexus 10 şu an 4.4'e yükseltilmiş durumdalar. Google, ilk Nexus'un KitKat'a yükselmeyeceğini açıklamıştı.

Samsung: Galaxy S4'ün Google Play sürümü KitKat'a güncellenmiş bulunuyor. Birçok eski Samsung modelinin KitKat'a yükseltileceği konuşuluyor, ancak henüz kesin bir bilgi yok.

Sony: Sony, Xperia Z, Z1, ZL, Z Ultra, ve Tablet Z'nin KitKat'a güncelleneceğini açıklamıştı. Bunun 2014 Ocak ya da Şubat'ında olacağı kesinlik kazanmış gibi...

LG: LG ceplerin Mart 2014'ten önce Android 4.4'e güncellenmesi beklenmiyor. LG G2'nin Mart'ta KitKat'a yükseleceği biliniyor.

Okuyucu Yorumları