Kızının telefonunu aldı; mahkemeye düştü!

Bir baba ceza olarak kızının cep telefonunu aldı; basit gibi görünen bu olay mahkemede son buldu!

Mahkemeye düşüren telefon!

Eğer beraber yaşıyorsanız, kendi çocuğunuzun cihazları üzerinde tam kontrole sahip olduğunuzu düşünebilirsiniz... Ancak eğer eşiniz ile ayrıysanız ve çocuğunuzun bakımını ortak olarak üstleniyorsanız, durum biraz karışabiliyor. Eski bir çift de bunu zor yoldan öğrenmek zorunda kaldı.

Dallas'tan bir yargıç, Ronald Jackson'ın, kaba bir mesajdan sonra ceza olarak kızının iPhone 4S'ini almasının hırsızlık suçu olmadığına kadar verdi. Telefon, Jackson'ın eski eşi Michelle Steppe tarafından satın alınmıştı ve Jackson, kızı annesiyle görüşmeye giderken telefonu kendisine geri vermeyi reddetmişti.

Anne bu duruma kızdı ve Jackson'ı, kızının telefonunu çaldığı iddiası ile mahkemeye verdi. Ancak mahkeme, davaya devam etmek için yeterli kanıt bulunmadığını belirterek, davayı kapattı.

Davacı annenin karardan memnun olmadığı rahatlıkla söylenebilir. Steppe, Jackson'ın kızı yanındayken telefonu alma otoritesine sahip olduğunu kabul ediyor ancak bu gücün, kızı yanından ayrıldıktan sonra ortadan kalktığını savunuyor. Steppe'in iddiasına göre telefon, çocuğa etik öğretmek için bile olsa, Jackson'a ait değildi.

Davaya ne açıdan bakılırsa bakılsın, çocukların cihazları ile ilgili sorunların, ayrılan ailelerde daha da büyük problemlere dönüştükleri kesin...

Okuyucu Yorumları