.klatz: Telefona dönüşebilen akıllı saat!

Şekil değiştirip gerçek telefona dönüşen akıllı saat fikri hoşunuza gittiyse, bu haber sizin için!

Bu saat, telefona dönüşüyor!

Eğer telefonunu çantasında taşıyan biriyseniz, akıllı saatlerin sizin için oldukça kullanışlı gözükmesi doğaldır. Sadece bir modern zaman aracını kolunuzda taşımakla kalmıyor, gelen aramaları fark etmeme olasılığını da ortadan kaldırmış oluyorsunuz. Tabii ki hala akıllı saatler size sadece bir arama ya da mesaj geldiğini bildiriyor ve telefonunuzu çantanızda aramak mecburiyetinde kalıyorsunuz.

Eğer bu sorunu yaşamak istemiyorsanız, her zaman için .klatz akıllı saati tercih etme seçeniğine sahipsiniz. Daha çok bir fitness takipçisi görüntüsüne sahip olan bu saat, her ne kadar bu özelliğe sahip olsa da asıl önemli olan özelliği bu değil. Eğer bu saati kullanırken sizi arayan olursa, bu aramayı reddetme seçeneğine sahip olduğunuz gibi, saatinizi kolunuzdan çıkartıp açarak bir telefon gibi kullanmanız da mümkün. Bu özellik sayesinde gelen aramaları cevaplamak oldukça kolaylaşırken, on güne kadar çıkabilen bir pil ömrüne de sahip oluyorsunuz. Akıllı saatin iç kısmı yumuşak dokunuşlu malzemeden yapılmış durumda; yani bu saati spor yaparken veya uzun bir zaman boyunca kolunuzdan çıkarmadan kullanmanız mümkün.

LED ekran sayesinde gelen aramaları, mesajları veya e-postaları görebiliyorsunuz. Ayrıca dinlemekte olduğunuz müziği de saat aracılığı ile kontrol etmeniz mümkün. Alüminyum kaplama, yüzeyin çizilmesini engelliyor. Ancak bir şekilde bir şanssızlığa uğrarsanız, plastiğin de çizilmeye dayanıklı olduğunu duymaktan memnun olabilirseniz. Ayrıca bu saat, tam olarak suya dayanıklı olmasa da, toz ve su sıçramalarından etkilenmemekte yani çalışma temponuza dayanabilecek bütün özelliklere sahip.

Tüm bunlar hoşunuza gittiyse, cihazın henüz bağış toplama aşamasında olduğunu duymak sizi biraz üzebilir. Yine de fikrin gerçek olmasına katkı yapmak istiyorsanız; buraya tıklayarak siz de bağış yapabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları