Klavye ve fareniz, tarzınızı yansıtsın

Logitech'in farklı renk ve desenlerdeki klavye ve fareleri ile PC'niz sizi daha çok yansıtacak!

Klavyeniz sizi yansıtsın!

Logitech, farklı renk ve desenlerde ürünlerin yer aldığı Colour Collection serilerine yeni tasarımlarla bu yıl da devam ediyor. Küresel trendleri yerel motiflerle birleştiren 2012 Colour Collection serisi "Logitech Global Graffiti Collection", kişiliğinizi ve tarzınızı yansıtan, farklı kombinasyonlar yapmanızı sağlıyor.

Farklı ülkelerden genç tasarımcıların desenleriyle oluşturulan Logitech Global Graffiti Collection'ında yer alan renkli yeni aksesuarlar, kullanıcılara kendi kişisel tarzlarını ve yaratıcılıklarını yansıtma imkanı veriyor. Canlı renkleri, otantik tasarımları ve sürreal modelleriyle dikkat çeken tasarımların her biri farklı olmakla beraber, aslında bir bütünün parçası... Logitech Global Graffiti Collection'da yer alançeşitli renk ve desenlerdeki farklı aksesuarlar, karıştırıp eşleştirerek uyumlu bir tasarım deneyimi yaşamaya ve kişiye özel cesur stiller oluşturmaya olanak veriyor.

Logitech Global Graffiti Collection'ın Temmuz ayında Türkiye'de satışa sunulması ve Türkiye için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatlarının; Wireless Mouse M325 – 51.00 TL (KDV Dahil), Wireless Keyboard K360 – 66.00 TL (KDV Dahil) ve HD Webcam C270 – 60.00 TL (KDV Dahil) olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları