Knights Chronicle Oyunu Türkiye'de

Knights Chronicle oyunu tüm dünya ile aynı anda Türkiye'de.

Knights Chronicle geldi!

Dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketi olan Netmarble Corp., taşınabilir cihazlar için ürettiği yeni sıra bazlı rol yapma oyunu Knights Chronicle'ı Apple Store ve Google Play için çıkardı.

Klasik sıra tabanlı rol yapma oyun sistemine, muhteşem Japon animasyonlarından ilham alan çizimlere ve PC ile konsollarda görülen RPG'lerin standardındaki zorlu bir hikâyeye sahip Knights Chronicle'da tanrıça Leydi Garniel'in yarattığı Lena'nın, gizemli bir genç adam olan Theo'nun ve arkadaşlarının, büyü ve ruhlarla dolu bir gezegen olan Garniel'i korumak için verdikleri savaş anlatılıyor.

Oyuncuların en fazla beş kişilik gruplar oluşturup çok oyunculu zindanlara meydan okuyabilmesi, oyunun parlak ve muhteşem biçimde detaylı görsellerini ortaya çıkaran 3D animasyonlarla bezeli yetenekleri ve aralarından seçim yapılabilecek 100'den fazla kahraman gibi özelikleriyle Knights Chronicle, oyunculara avuçlarının içlerinde konsol kalitesinde rol yapma oyunu deneyimi sunuyor.

Netmarble'ın Bölüm Direktörü Young Jae Park, "Dünyanın her yerindeki oyunculara tam kapsamlı bir RPG deneyimi sunacağımız için heyecanlıyız. Oyuncuların, Japon animasyonlarıyla esinlenmiş görsellerimizi, oynanışımızı, savaşlarımızı ve günümüzde taşınabilir cihazlardaki en etkileyici ve güzel oyunlardan biri olan Knight Chronicle'ı beğeneceğini umuyoruz" dedi.

Netmarble, Knights Chronicle'ın piyasaya sürülmesinden önce ön kayıt yaptıran oyuncuların sayısının 1.3 milyonu geçtiğini duyurdu. Kayıt yaptıran oyunculara SSR derecesinde 6-yıldız Rebecca, Beyaz Şövalyelerden biri, 1 milyon altın ve 200 kristal gibi oyun içi içerikleri dağıtılacak.

Knights Chronicle hakkında daha fazla bilgi için http://knightsgbweb.netmarble.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları