Koç.net, “Jet Fatura” hizmetini başlattı

Şirketlerin e-iş altyapısı ihtiyaçlarına anahtar teslim hizmet ve katma değerli çözümler sunan Koç.net, şimdi de ses müşterileri için Jet Fatura hizmetini başlattı. Jet Fatura hizmetiyle Koç.net aboneleri diledikleri zaman fatura bilgilerine internet üzerinden ulaşabilecekler.

Koç.net, “Jet Fatura” hizmetini başlattı

Fatura bilgileri elinizin altında

Koç.net ses hizmetleri kapsamında uluslararası ve şehirlerarası görüşmeler için Koç.net’ten ses hizmeti alan tüm müşterilere bir kullanıcı adı ve şifre verilecek. Koç.net müşterileri www.jetfatura.koc.net ya da www.jetfatura.com adresleri üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile mevcut fatura bilgilerine rahatça ulaşabilecekler. Koç.net’in yüksek ses kalitesi, hesaplı fiyatları, hızlı bağlantısı ve jet fatura hizmetiyle ilgili ayrıntılı bilgilere www.koc.net/telekom adresinden de ulaşmak da mümkün olacak.

Jet Fatura hizmeti için ekstra hiçbir ücret ödemeden, diledikleri tarihler arasındaki telefon görüşmelerinin lokasyonlarını, süresini ve tutarlarını öğrenebilecek olan Koç.net aboneleri, şifreleri ile sisteme girdiklerinde, o ana kadarki mevcut fatura tutarlarını da görebilecekler. Aboneler, telefonda yaptıkları tüm görüşmelerin ücretlerini aylar bazında görme ve kıyaslama şansına sahip olacaklar. Merak ettikleri özel bir görüşmenin tutarını Jet Fatura hizmetiyle öğrenebilecek olan müşteriler, online olarak alacakları fatura detayları sayesinde, tüm telefon görüşmelerini kontrol altında da tutabilecekler.

Koç.net müşterileri herhangi bir sorunla karşılaşmaları halinde, 0216 556 10 10 numaralı Koç.net Yardım Masası'ndan 7 gün / 24 saat hizmet alabilecekler.

Koç.net’in ses hizmetleri, ölçeklenebilirlik, güvenilirlik ve destek kalitesinin en az telefon görüşme kalitesi ve devamlılığı kadar önemli olduğu bilinci ile tasarlandı. Koç.net’in katma değerli hizmetlerden birisi olan Ses VPN hizmeti ile şirketler, ek herhangi bir yatırım yapmadan şehirlerarası ve uluslararası telefon görüşmelerini Koç.net omurgası üzerinden yüksek kalitede ve maliyet avantajıyla yapabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları